شهیدی که زیر باران خیس شد تا از بیت المال استفاده شخصی نکند!

شهیدی که زیر باران خیس شد تا از بیت المال استفاده شخصی نکند! همسر شهيد حاج سيد مهدي حسيني ولشكلائي گفت: نمیدانم الآن کسی این حرف را باور می¬کند یا نه، ولی مهم نیست. من حرفش را میگویم؛ گفت: «ماشین جزء اموال اداره است. من فقط اجازه دارم برای رفت و برگشت به محل کارم از آن استفاده کنم نه کار شخصی.»
کد خبر: ۱۰۸۸۸۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۱ - 21October 2016

به گزارش دفاع پرس از مازندران، اکرم‌السادات نوربخش همسر شهيد حاج سيد مهدي حسيني ولشكلائي خاطره ای از شهید حسینی روایت کرد که در ادامه می آید:

 بعدازظهر یک روز سرد و بارانی، شهید با ماشین اداره از سر کار به منزل آمد. خانه ما داخل کوچه بود و من صدای ماشین را شنیده بودم ... همین که رسید، از من ظرف نفت خواست. وقتی ظرف را برداشت، صدایم زد که چترش را بیاورم. از او پرسیدم: «مگر با ماشین نیامدی؟»
 
فقط گفت: «آمدم، تو چتر را بیاور.» دوباره پرسیدم: «چتر می‌خواهی چکار؟ مگر توی ماشین چتر نیاز داری؟» به من نگاه کرد گفت:« ببین! توی باران خیس شدم، چتر را بیاور!» من هم گفتم: «تا دلیل این کارت را ندانم، برایت چتر نمی­آورم.» خلاصه مجبورش کردم و او هم مجبور شد بگوید.
 
نمی‌دانم الآن کسی این حرف را باور می­کند یا نه، ولی مهم نیست. من حرفش را می‌گویم؛ گفت: «ماشین جزء اموال اداره است. من فقط اجازه دارم برای رفت و برگشت به محل کارم از آن استفاده کنم نه کار شخصی.»
 
به امید آن روز که جامعه اسلامی ما از بیت‌المال استفاده درست کند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین