حجت الاسلام مهدی طائب:

کسب علم، بالاترین اعمال در ماه رمضان/ فرصتی که انسان متوجه شود در دنیا مسافری بیش نیست

بالاترین اعمال در ماه مبارک رمضان بویژه در شب های قدر، کسب علم است و ائمه و بزرگان دین نیز همواره به این نکته اشاره داشته اند.
کد خبر: ۱۱۰۶
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۰ - 16July 2013

کسب علم، بالاترین اعمال در ماه رمضان/ فرصتی که انسان متوجه شود در دنیا مسافری بیش نیست

حجت الاسلام مهدی طائب، استاد حوزه ودانشگاه در گفت وگو با خبرگزاری دفاع مقدس با گرامیداشت ماه مبارک رمضان گفت: علم نوری است که خداوند در دلهای بندگانش قرار داده؛ یعنی انسان در این عالم متوجه شود که یک مسافر است و دریابد که آفریدگار از وی رفتار خاصی را طلب کرده مبنی بر اینکه  باید در یک جاده ومسیر معینی حرکت کند.

وی افزود: اگر انسان در جاده ای که خداوند تعیین کرده، حرکت کند یقینا مقصد عالی خواهد بود و در غیر این صورت  به بن بست رسیده و سرنوشت بدی خواهد داشت؛ بنابراین سبک زندگی که تأکید زیادی به آن شده یعنی این که انسان زندگی خود را در راستای این مدل و راه و فضایی که خداوند تعریف کرده، قرار دهد؛ که به صراط المستقیم و حیاب طیبه تعبیر شده است.

حجت الاسلام طائب با بیان اینکه ماه مبارک رمضان، انسان را از گم شدن و دل بستن به زندگی مادی دور می کند، خاطرنشان کرد: وقتی درون انسان از طعام خالی شود یقینا جا برای انوار و معرفت الهی باز خواهد شد. ماه رمضان فرصتی است که انسان متوجه شود که در این دنیا مسافری بیش نیست و این عالم جای ماندن و بقا نیست.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: ماه رمضان ماهی است که زمینه های معرفتی در انسانها ایجاد می شود و انسانها می توانند  در وادی معرفت به دریافت سبک زندگی الهی نایل شوند؛ در واقع ماه رمضان بهترین فرصت است که انسان غفلت زدایی شود و جنبه های مادی دنیا از انسان دور شود.

وی رسالت ارگان های مختلف از جمله صدا و سیما به عنوان یک رسانه ملی در ترویج سبک زندگی الهی و اسلامی در میان مردم را خطیر دانست و گفت: صدا و سیما و مراکز آموزشی متولیانی هستند که باید مردم را با سبک زندگی الهی و زندگی توأم با سعادت آشنا سازند.

حجت الاسلام طائب خاطرنشان کرد: این مراکز باید با زبان های خاص خود، سبک زندگی الهی و قرآنی را به مردم آموزش دهند و ویژگی صدا و سیما این است که با استفاده از هنر و ساخت سریال، فیلم، نمایش نامه و در قالب گفتار، سبک زندگی الهی و اسلامی را به مردم معرفی کند.

وی گفت: رسانه ملی نباید صرفا با آوردن 4 ذکر «بسم الله» در اول سریال ها یا سخنرانی ها، به ارائه ترویج سبک زندگی اسلامی و الهی بپردازند بلکه مسئولیت خیلی سنگین تر از این حرفهاست.

وی بر لزوم تدبر وعمل به فرامین قرآن در ماه رمضان تأکید کرد و گفت: تدبر و اندیشه نسبت به کتاب آسمانی باید همواره جزء برنامه های ما مسلمانان باشد؛ البته تدبر در قرآن مقداری سخت است ولی باید متوجه شوند که اگر ضمن قرائت قرآن، تدبر و عمل نیز صورت بگیرد، یقینا اثرگذاری بیشتری خواهد داشت.

حجت الاسلام طائب گفت: ماه رمضان بهترین زمان برای اندیشیدن به آیات و کلمات قرآن است؛ پس بیائیم و تنبلی را کنار بگذاریم و علاوه بر تلاوت قرآن، به سراغ تدبر و فهم حقایق قرآنی برویم.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار