شب خاطره 830 شهيد اسلامشهر

کد خبر: ۱۱۲۰۳۱
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۸۵ - ۱۳:۵۶ - 24January 2007

در اين مراسم، سردار حاج‌علي فضلي، معاون عمليات ستاد مشترك سپاه گفت: درس‌هاي گرفته‌ شده از عاشورا، انقلاب اسلامي را حفظ كرده است و مردم ايران با توجه به عبرت‌هاي عاشورا هر روز به پيشرفت‌هاي جديدي دست مي‌يابند.

وي با تاكيد بر اين كه در صورت هرگونه غفلت، تاريخ دوباره تكرار خواهد شد، افزود: نبايد هيچگاه شهدا را فراموش كنيم چون فداكاري‌هاي آنها باعث شده است امروز در نهايت آرامش زندگي كنيم و اين آرامش با نثار خون بيش از 200 هزار شهيد به دست آمده است واگر بصيرت شهداء نبود معلوم نبود كه انقلاب چه سرنوشتي پيدا مي‌كرد.؟

وي به آغاز جنگ تحميلي عليه ايران توسط رژيم بعث عراق اشاره كرد و افزود: تا قبل از تجاوز عراق، مرزهاي ايران 639 بار توسط اين كشور نقض شده بود و عراق در نهايت در شهريور سال 59 با حمايت همه جانبه استكبار به 5 استان مرزي ايران حمله كرد.

سردار فضلي يادآور شد: عراق در اين حمله 12 لشكر پياده، مكانيزه و زرهي، 15 تيپ مستقل، نزديك 8000 قبضه توپخانه، چهار هزار و 500 تانك و نفربر، 360 فروند هواپيماي جنگنده، حدود 400 فروند هلي‌كوپتر و قريب به 400 قبضه پدافند هوايي به كار گرفته بود. اما جهان آراء و يارانش كه هزار نفر هم نمي‌شدند ارتش عراق را 34 روز در پشت دروازه‌هاي خرمشهر زمينگير كردند هر چند كار شكني‌ بني‌صدر مشكلاتي ايجاد كرد، اما رزمندگان اسلام در سايه لطف خدا و اطاعت از امام راحل، مقاومت كردند.
سردار فضلي در ادامه اظهار داشت: ‌امروز تهديدات جدي‌تر از ديروز است و سركرده مستكبران با 170 يا180 هزار نفر نيرو در منطقه حاضر شده است و اگر فداكاري‌هاي دفاع مقدس نبود كوچكترين درنگي براي حمله به ايران نمي‌كردند و همين فداكاري شهداء نظام را بيمه كرده است.

وي همچنين به 36 هزار شهيد استان تهران اشاره كرد و افزود: اگر اين شهداء به صورت رزمي سازماندهي ‌شوند شامل 900 گروهان، 300 گردان، 43 تيپ ونزديك به 14 لشكر مي‌شوند.

سردار فضلي ادامه داد: استان تهران در دوران دفاع مقدس و در هر 24 ساعت دو نفر شهيد تقديم نظام اسلامي كرده است. يعني اگر تعداد عمليات‌هاي شاخص دفاع مقدس 24 عمليات باشد مردم استان تهران در هر عمليات 1500 شهيد تقديم كرده است و اگر قامت هر شهيدي را 170 سانتي‌متر در نظر بگيريم طول پيكرهاي مطر شهدا 63 كليومتر مي‌شود كه مي‌تواند دور تهران را حلقه بزند.


وي همچنين اظهار داشت: استان تهران در دوران دفاع مقدس 500 برابر شهداي كربلا(72 نفر) شهيد تقديم كرده است.  
معاون عمليات ستاد مشترك سپاه گفت: اگر ما با هر يك از شهداء انس بگيريم بيمه خواهيم شد.
 وي در پايان خاطراتي از دوران دفاع مقدس بيان كرد.
منبع : خبرگزاري ايسنا


n
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین