قاصدک

کد خبر: ۱۱۲۳۲۵
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۸۵ - ۱۴:۱۴ - 21February 2007

فيلمبردار: حسين جعفريان
موسيقي متن: کيوان جهانشاهي
تدوين: ژيلا ايپکچي
طراح صحنه: پرويز شيخ طادي
صداگذار: روبيک منصوري
جلوه‌هاي ويژه: محسن روزبهاني
چهره‌پرداز: مسعود ولدبيگي
بازيگران: ابوالفضل پورعرب، بهزاد خداويسي، ماهايا پطروسيان، مسعود ولدبيگي

رنگي. 84 دقيقه

      پروانه با فرهاد در آستانه ازدواج ناخواسته قرار مي‌گيرد. اما ناگهان يزدان که سال‌ها در اردوگاه‌هاي عراق در اسارت به سر مي‌برد، سر مي‌رسد و همه‌چيز دستخوش تغييرات مي‌شود.

قاسم جعفري
      متولد سال 1348 تهران فعاليت فيلمسازي را با ساخت فيلم‌هاي کوتاه و تجربي آغاز کرد و سپس به عنوان عکاس در جبهه‌هاي جنگ حضور يافت که نمايشگاه‌هاي متعددي از آثار او در داخل و خارج کشور برگزار شد.
وي از سال 67 همکاريش را به عنوان کارگردان و نويسنده با صدا و سيما آغاز کرد که عمده‌ترين فعاليت‌هاي او ساخت فيلم‌هايي با مضامين اجتماعي و جنگي بود. جعفري اولين فيلم بلند سينمايي‌اش را به عنوان ماه مهربان در سال 73 ساخت و قاصدک دومين فيلم بلند اوست که در سال 75 ساخته شد و اوايل سال 77 به نمايش عمومي درآمده است.
وي در حال حاضر مشغول به ساخت سريال «گل من گلي» براي شبکه پنجم است و سريال راه سوم از ديگر ساخته‌هاي وي از شبکه سوم در حال نمايش است.

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین