مدير فيلمبرداري: نادر معصومي
طراح صحنه و لباس: محمدرضا شجاعي
طراح چهرهپردازي: مصطفي کامياب
صدا بردار: فرخ فدايي
طراح جلوههاي ويژه: حسين طلابيگي
تدوين: مجتبي راعي
موسيقي: محمدرضا عليقلي
مدير توليد: حسين جايدي
گروه بازيگران: احمد کاوري، مائده الياسي و ...
محصول: حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي
خلاصه داستان
دخترک مرز نشين، هنگام پر کردن تنگ آب از نهر، با پيکر خونآلود دو سرباز از جبهه آمده مواجه ميشود و براي حل سؤالاتش در پي ارتباط با آنها بر ميآيد ...
رضا اعظميان
Reza azamian
متولد 1341 اصفهان، فارغالتحصيل رشته کارگرداني از سال 1370 به سينما علاقهمند شد و يک دوره سينماي جوان را در سال 1371 گذراند. در سال 1373 براي تحصيل در دانشکده سينما-تئاتر به تحصيل پرداخت و همان سال نخستين فيلم بلندش، «صخرههاي شاهد» را کارگرداني کرد.
يادداشت کارگردان:
«جنگ، غير انسانيترين رويداد در اين جهان است و متأسفانه اين پديدهي خانمانسوز، در زمرهي جذابترين مضامين سينمايي، در کنار سکس، جنايت، قتل و عشق قرار ميگيرد. حرکت کلي سينماي جنگ در جهان تا به امروز، به جز مواردي محدود و جريانهايي گاه به گاه، در پرهيز از واقعيتها بوده است و به جاي توجه به ماهيت جنگ و در نظر داشتن ريشههاي اين معضل تاريخي، اجتماعي، سطحيترين جنبهي اين واقعه، يعني خشونت، تحرک، هيجان و رعبآوري آن را ملاک کار قرار داده است. در «مرزي براي زندگي»، سعي کردم با ساختار رئاليسم، بدون هيچ تعصب قومي، به ماهيت جنگ و تأثير آن بر زندگي انسانها بپردازم. با اين که اين فيلم در بيست و سومين جشنوارهي فيلم فجر به خوبي ديده نشد، ولي خوشحالم که تأثير آن را نزد مخاطبان داخلي و در چندين اکران خصوصي و همچنين مخاطبان ژاپني شاهد بودم، هر چند که اولين ساختهي سينماييام با تلاشي هشت ساله محقق شد. «مرزي براي زندگي» فيلمي بدون مرز است که در هر زمان و مکان نزد مخاطبين قابل درک و فهم باشد.»