فرمانده قرارگاه حفظ ابنيه و آثار سرزميني دفاع مقدس استان خوزستان در اين زمينه گفت: بيش از 50 هزار زائر سرزمين نور در مناطق و مشهد شلمچه ، اروند، فتح المبين (شوش)، طلائيه، فكه، هويزه، دهلاويه، دو كوهه و ساير مناطق و مشهد عملياتي خوزستان عزاداري پرشور انجام داده اند.
حسين عشقي افزود: كاروانهاي راهيان نور با بيرق هاي سياه ياحسين با پاي برهنه چند كيلومتري قبل از رسيدن به مشهد شهيدان و با نوحه خواني و يا حسين گويان خود را به ميعادگاه و معراج شهيدان و رزمندگان اسلام ميرسانند و با آرمانهاي نهضت حسيني تجديد پيمان ميكنند.
وي اضافه كرد: شلمچه شاهد پرشورترين مراسم سنتي عزاداري حسيني از صبح امروز بوده است بسياري از مردم استانهاي مجاور خوزستان و شهروندان خوزستان نيز با خودروهاي شخصي به خيلي كاروانهاي عزداري راهيان نور پيوستهاند.
منبع : خبرگزاري فارس