اجلاس پيشكسوتان دفاعمقدس در خرمشهر برگزار ميشود
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران وي در خصوص برنامههاي در نظر گرفته شده براي سالروز آزادسازي خرمشهر گفت: اجراي رزمايش رزمندگان لشكر 7 زرهي ولي عصر(عج) با تجهيزات كامل در صبح روز سوم خرداد از دو محور ورودي به خرمشهر تا مسجد جامع خرمشهر، ارائه خدمات درماني و ويزيت رايگان به مناطق محروم با همكاري بسيج جامعه پزشكان استان، هلالاحمر و بهداري سپاه، آغاز به كار چهار پروژه عمراني هلالاحمر همزمان با سوم خرداد، افتتاح گلزار شهداي خرمشهر و برپايي نخستين جشنواره تئاتر دفاع مقدس از جمله برنامههاي در نظر گرفته شده هستند.
وي ادامه داد: اجراي مانور منطقهاي با هماهنگي سازمان امداد و نجات كشور و با حضور استانهاي بوشهر، ايلام، لرستان، خوزستان،چهارمحال و بختياري، كهگيلويه و بويراحمد و فارس در منطقه عملياتي خرمشهر، برگزاري مسابقات ورزشي شامل فوتسال بانوان، قايقراني، دوچرخهسواري همگاني و تيراندازي با تفنگ، جشنواره بازيهاي بومي و محلي خوزستان در خرمشهر، برگزاري شب شعر و خاطره، پردهبرداري از نقاشيهاي استاد ناصر پلنگي در مسجد جامع خرمشهر و اجلاس پيشكسوتان دفاع مقدس در خرمشهر است.
سردار سعيدفر خاطرنشان كرد: از ديگر برنامههاي بزرگداشت سوم خرداد برگزاري جشن مقاومت تا پيروزي در شب سوم خرداد و پخش مستقيم آن از شبكه سوم سيما، برپايي ايستگاههاي صلواتي در خرمشهر، غبارروبي مزار شهدا، ديدار با خانوادههاي شاهد و ايثارگر، برپايي نمايشگاههاي فرهنگي، سلاح و تجهيزات نظامي در پادگانها و پايگاههاي مقاومت بسيج، اعزام خانوادههاي شهداء، جانبازان و آزادگان به خرمشهر، مراسم نورافشاني در خرمشهر و اهواز، برگزاري يادواره شهدا در شهرستانها، اعزام سخنران و راوي به مراكز آموزشي اعم از مدارس، مدارس، تربيت معلم و دانشگاهها و تشريح عمليات آزادسازي خرمشهر، به صدا در آمدن صداي بوق ماشين، قطارها و كشتيها در روز سوم خرداد است.
