اداره‌ كل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع‌مقدس كرج آغاز به كار كرد

کد خبر: ۱۱۴۱۰۳
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۸۶ - ۱۲:۲۱ - 05October 2007
به گزارش ايسنا، سردار ميرفيصل باقرزاده در مراسم افتتاح اداره‌ كل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس غرب استان تهران در كرج، از وظايف بنياد را شناسايي ارزش‌هاي اصيل دفاع مقدس دانست.

وي با اشاره به ضرورت تأسيس اين بنياد در كرج، اظهار داشت: با توجه به جمعيت كرج و رزمندگان و شهيدان اين شهر، نياز به وجود تريبوني براي بحث تخصصي دفاع مقدس به شدت احساس مي‌شد.

او تأكيد كرد: با توجه به وجود ساير نهادهاي مربوط به دفاع مقدس، تأسيس بنياد ضرورت دارد؛ زيرا تكيه‌ اصلي بنياد بر كار فرهنگي است؛ علاوه بر آن‌، بنياد درصدد انجام اهداف و امور خاصي از قبيل برگزاري كنگره‌ شعر و داستان و خاطره‌نويسي، ساخت فيلم، آموزش و تربيت راويان دفاع مقدس، مجموعه‌ ثبت آثار فيزيكي و كليه‌ يادمان‌هاي دفاع مقدس، تدوين روزشمار، تقويم و ايجاد موزه‌هاي جنگ است.

وي تصريح كرد: يكي از مشكلات، نشناختن ارزش‌هاي دفاع مقدس است و ديگر اين‌كه گاها ارزش‌هاي فرعي جايگزين ارزش‌هاي اصيل دفاع مقدس شده و باعث به حاشيه راندن ارزش‌هاي اصيل مثل دينداري، صداقت، راستگويي و امانتداري مي‌شود.

سردار باقرزاده ارزش تكليف‌مداري و عمل به تكليف الهي را از پايه‌اي‌ترين ارزش‌هاي دفاع مقدس برشمرد و افزود: اين تكليف‌مداري از خصوصيات بارز امام خميني (ره) بود كه باعث مي‌شد نتيجه جنگ را مسأله‌اي فرعي بدانند و شايسته است كه ما هم اين ارزش را محور قرار دهيم و با مسائل زمان‌مان عالمانه برخورد كنيم.

او با اشاره به سير مراحل ثبت آثار دفاع مقدس، افزود: اولين مرحله، ذخيره‌سازي و جمع‌آوري و توسعه‌ي اسناد، اموال و تشكيل سند يا برگ‌هاست. غني‌سازي و رفع نواقص با روش‌هاي علمي، روزآورسازي با هدف تطابق اجتماعي و تطبيق با جوانان و كارآمدسازي و عدم روضه‌خواني‌هاي كليشه‌اي ‌نيز از ديگر مراحلي است كه توسط بنياد صورت مي‌گيرد.

وي گفت: قصد ما، تأسيس مركز فرهنگي دفاع مقدس يا اصطلاحا موزه دفاع مقدس در تمام شهرها و مراكز استان‌هاست و كرج بعد از دزفول و خرمشهر سومين شهري است كه داراي موزه دفاع مقدس مي‌شود.

سردار باقرزاده با اشاره به كمبود بودجه‌ بنياد خاطرنشان كرد: رقم بودجه‌ بنياد سال‌هاست كه افزايش نيافته و با توجه به گسترده‌تر شدن نمايندگي‌هاي بنياد در شهرستان‌هاي سراسر كشور، اين كمبود بودجه به شدت به چشم مي‌خورد و باعث تضعيف فرهنگي مي‌شود.

وي با اشاره به اين‌كه همه نهادها و ارگان‌هاي دولتي و غيردولتي و آحاد مردم در حفظ آثار دفاع مقدس سهيم‌اند،افزود: همه مردم در خلق دفاع مقدس سهيم بودند؛ ضمن آن‌كه مردم شايسته‌ترين افراد براي حفظ آثار و ارزش‌هاي دفاع مقدس هستند.

سردار باقرزاده در پايان سخنانش اظهار داشت: در بنياد مركزي حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس، ‌‌700 هزار برگ سند در مورد دفاع مقدس وجود دارد.

در ادامه اين مراسم، سرهنگ ناصر اديبي- رييس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع‌مقدس كرج- تأكيد كرد:نبايد فكر كنيم كه با رفتن رزمنده‌ها،تمام ارزش‌ها و خاطرات دفاع مقدس هم بايد از بين بروند و براي حفظ آثار و ارزش‌هاي دفاع مقدس بايد كاري جهادي صورت گيرد
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین