همه نهادها براي حفظ ارزش هاي دفاع مقدس و ايثارگري تلاش کنند

کد خبر: ۱۱۴۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۸۶ - ۲۰:۲۵ - 24October 2007

به گزارش خبرنگار حيات، سردار ميرفيصل باقرزاده که در دومين همايش ايثارگران و شوراهاي اسلامي شهر سخن مي گفت، افزود: همان گونه که هوا يک نياز عمومي است، فرهنگ هم يک نياز عمومي است و همان طور که هوا باعث حيات و بقاي انسان مي شود فرهنگ هم باعث هويت بخشي جامعه است که ايثارگران نقش بسيار مهمي در اين هويت بخشي دارند.
وي همچنين با اشاره به مهم ترين محورهايي که شوراها و شهرداري ها مي توانند با بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس همکاري کنند گفت: مشارکت در احداث موزه هاي جنگ در هر استان بايد از جمله اولويت هاي کاري اين نهادها باشد.
وي ايجاد يادمان ها و نشان هاي ايثارگري در مجموعه مبلمان شهري در استان ها را از جمله اولويت هاي کاري شوراها دانست و گفت: بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس آماده ارائه خدمات و طرح هاي مهندسي در اين راستا است.
باقرزاده با اشاره به اينکه تاکنون 460 حرم بقعه شهداي گمنام در کشور احداث شده است گفت: ساخت،‌ نگهداري و بهره برداري از اين حرم ها از ديگر خواسته هاي بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس از شوراها و شهرداري هاست.
وي به آرشيو و نگهداري اسناد و تاريخ جنگ اشاره کرد و گفت: بايد به ادبيات دفاع مقدس از انتشار و نقد کتاب، برگزاري شب شعر و تشويق نويسندگان و ناشران در اين حوزه توجه ويژه شود.
باقرزاده همچنين گفت: در موزه هاي هنر و تبليغات دفاع مقدس لازم است که شهرداري ها و اعضاي شوراهاي اسلامي شهر بسترهاي حمايتي لازم را فراهم کنند.
وي اظهار داشت: درحال حاضر در طول سال 200 مناسبت تقويمي با موضوع دفاع مقدس در بخش هاي ملي و استاني داريم که لازم است شوراهاي اسلامي در بزرگداشت اين مناسبت ها همکاري کنند.
باقرزاده در پايان با اشاره به کاروان هاي راهيان نور از شهرداري ها و شوراهاي اسلامي شهرها خواست تا نهايت همکاري را با اين کاروان ها داشته باشند.

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین