مجتهدزاده:

انقلاب اسلامی چهره واقعی زن را به جهانیان ارائه کرد

رییس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس گفت: هویت انقلاب اسلامی، لیبرال دموکراسی را در سطح جهان دچار چالش نمود و در عوض گفتمان «نه شرقی و نه غربی» و الگوی سوم از چهره واقعی زن ارائه کرد.
کد خبر: ۱۱۴۸۹
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۱ - 13February 2014

انقلاب اسلامی چهره واقعی زن را به جهانیان ارائه کرد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از ایرنا، مریم مجتهدزاده اظهار کرد: دهه فجر۵۷ آغاز تحولی عظیم در سبک زندگی اسلام ناب محمدی بود که با تغییر ادبیات سیاسی و مطرح شدن واژگانی مثل ایثار، از خود گذشتگی، مبارزه با کفر و استکبار محقق شد.

مجتهدزاده یکی از برجسته ترین و مهمترین ویژگیهای انقلاب اسلامی ایران را حضور افراد و طبقات مختلف از جمله زنان جامعه در آن خواند و یادآور شد: از آنجایی که این انقلاب، انقلاب اعتقادی، فرهنگی و دینی بود، جایگاه و حضور بارز زنان ما از مقام زنان اسوهای که در مکتب اسلام و آموزههای فرهنگ اسلامی، نقش محوری و اساسی در عرصههای مختلف خانوادگی و اجتماعی نشأت گرفته بود و باعث تمایز آن نسبت به دیگر انقلابها شده است.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس، در خصوص نقش و حضور زنان در جریان پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: بانوان مسلمان ایران اسلامی با نقش آفرینی خود در عرصههای سیاسی و اجتماعی مخصوصا در دوران انقلاب و پیروزی انقلاب اسلامی به جهانیان ثابت کردند که ضمن پایبندی به احکام دینی و اعتقادات خود، به عنوان عنصری فعال و سرنوشت ساز در تدوین و ثبت خاطرات تاریخ سرزمین خود که در بیست و دوم بهمن ماه سال ۱۳۵۷ به اوج خود رسید؛ ایفای نقش کردند.

مجتهدزاده با بیان این مطلب که زنان در عین دیانت و پاکدامنی در فعالیتهای اجتماعی تاریخ ساز بودند، خاطر نشان کرد: نقش تأثیر گذار شیرزنان ایران اسلامی در کنار دلاورمردان در پیروزی انقلاب اسلامی، آنچنان ستودنی است که مشابه آن در تاریخ هیچ کشوری دیده نمیشود.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس خاطرنشان کرد: پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و حاکمیت اسلام بر پایه ولایت فقیه، سبب ارتقای سطح آگاهی و بیداری نسل جوان از یک سو و کسب استقلال و آزادی برای جامعه از سوی دیگر شد.

مجتهدزاده در ادامه نفی مظاهر فرهنگی غرب و مقابله با تهاجم فرهنگی و همچنین عمومی شدن آموزش و ارتقای سطح علمی جامعه بویژه در حوزه زنان را از دستاوردهای فرهنگی انقلاب عنوان کرد و اذعان داشت: دستیابی به فناوری هستهای، پیشرفتهای شگرف در دانش تسلیحات نظامی و موشکی، دستاورهای بزرگ در زمینۀ سلولهای بنیادین و پزشکی، کاهش نیاز شهروندان بیمار برای معالجه به خارج از کشور، تولید برخی داروها با فناوری بالابخصوص در بخش بیوتکنولوژی و... از جمله برکات مهم پیروزی انقلاب اسلامی ایران در ابعاد اجتماعی و علمی است.

نظر شما
پربیننده ها