همايش بررسي حقوقي خسارت و پيامدهاي سلاح هاي شيميايي عراق عليه ايران به زودي برگزار مي شود

کد خبر: ۱۱۵۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۸۶ - ۰۹:۳۵ - 30January 2008

حسن وفايي در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني قربانيان سلاح هاي شيميايي گفت:دولت موظف است نسبت به احقاق حقوق قربانيان سلاح هاي شيميايي در جنگ تحميلي اقدامات اساسي انجام دهد.
 وي در خصوص برنامه هاي آتي جمعيت مصدومين گفت: تفاهم نامه اي بين جمعيت مصدومين سلاح هاي کشتارجمعي و دانشگاه تربيت مدرس به امضاء رسيده است که بر اساس آن دبيرخانه اي جهت انجام اقدامات علمي در مورد قربانيان سلاح هاي شيميايي با محوريت ترويج فرهنگ ايثارگري تشکيل گردد.
وفايي از برگزاري همايش بررسي حقوقي پيامدهاي سلاح هاي شيميايي در سال آينده خبرداد و گفت: در اين همايش با رويکردي جديد نسبت به خسارت هاي سلاح هاي شيميايي در ايران مي پردازيم و اميدواريم بتوانيم حق از دست رفته ايران را از جوامع بين الملل احراز نمائيم.
 دبيرکل جمعيت مصدومين سلاح هاي کشتارجمعي در پايان خاطر نشان کرد که از نظر جمعيت مصدومين بالغ بر يک ميليون مصدوم شيميايي در کشور مي تواند وجود داشته باشد.
 
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار