به گزارش خبرگزاري فارس «سعيد اسماعيلي» مدير هنرهاي نمايشي بنياد حفظ آثار،گفت: اين كار با هدف نمايش تئاتر بومي مرتبط با خواست مردم، تمركززدايي، تشويق و حمايت از گروههاي تئاتري علاقهمند به فعاليت در اين حوزه و آشتي مردم با اين هنر مردمي انجام ميپذيرد.
«اسماعيلي» با اشاره به پرهيز از برنامههاي مناسبتي و تلاش براي داشتن يك جريان مستمر در اجراي نمايشهاي دفاع مقدس، افزود:" ما دشواري راه را در مناطقي چون تفت به جان ميخريم چراكه اعتقاد داريم مردم بايد با تئاتر آشتي كنند و اين جرياني پيوسته در حوزه فرهنگ كشور شود. اگر تاكنون جدايي اتفاق افتاده مشكل از عرضه ما بوده است نه از سوي مخاطبان."
وي همچنين از همكاري مراكزي چون آموزش و پرورش با اين حركت خبر داد و گفت :" هدف همراهي مخاطب با نمايش بوده و بخش عمده دعوت ما از نوجوانان و جوانان است كه همكاري خوبي هم از سوي مراكز فرهنگي و آموزشي صورت گرفته است."
گفتني است نمايش " نقطه ته خط " به كارگرداني مالك حد پور با 55 اجرا در مرودشت، نيريز، جهرم و اقليد استان فارس،آبادان، اصفهان و تالار تجربه فرهنگسراي بهمن تهران و نيز " كژال " كاري از سعيد خيرالهي در دهلران ، ايلام و كرمانشاه تا 17 اسفند به مدت30 شب اجرا خواهد داشت. همچنين نمايش " كات " به كارگرداني فرامز قليچخاني در استان مازندران 30 اجرا، " سنفوني روي گدازهاي آتشفشان تلخ" از امير مسعود بيگدلي تا 30 بهمن ماه 15 اجرا براي عموم خواهند داشت. " كاكوتي " كاري از مهدي مرعشي نيز به عنوان پنجمين گروه نمايشي بومي در يزد 15 اجرا دارد.