ترجمه و چاپ آثار برگزيده جشنواره ربع قرن كتاب دفاع‌مقدس

کد خبر: ۱۱۶۲۸۹
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۲ - 16April 2008
به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)،سردار حميد حسام در مصاحبه با خبرنگار ايبنا و درباره شوراي عالي سياست‌گذاري جشنواره ربع قرن كتاب دفاع‌مقدس گفت: طبق تصميم‌گيري اين شورا كه بر اساس راهبردهاي تعيين شده صورت مي‌گيرد،‌ جمع‌آوري كتاب‌هاي جشنواره بر عهده بنياد حفظ آثار، ترجمه و چاپ آثار برگزيده بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، تبليغات جشنواره بر عهده شهرداري و تعيين كميته انتخاب كتاب بر عهده شوراي عالي سياست‌گذاري است.

معاون ادبيات و انتشارات بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع‌مقدس، درباره اهميت انتخاب كتاب سال دفاع مقدس گفت: كتاب سال دفاع‌مقدس، كارنامه فرهنگي يك سال سازمان‌هاي مرتبط با موضوع دفاع‌مقدس را به تصوير مي‌كشد و ضعف‌هاي موجود و نيازهاي آتي اين حوزه را مشخص مي‌كند. همچنين ناشران و نويسندگان را در انتشار كتاب‌هاي بهتر و مخاطبان را به خواندن اين كتاب‌ها ترغيب مي‌سازد.

سردار حسام افزود: جشنواره ربع قرن كتاب دفاع‌مقدس هم گامي فراتر است و ابعاد مختلف دارد. از سويي حوزه‌هاي موفق در ادبيات دفاع‌مقدس مشخص مي‌شوند و از سوي ديگر راهي براي معرفي آثار برگزيده در سطح بين‌المللي باز خواهدشد..

سردار حميد حسام گفت: آموزه‌هاي رزمندگان در 8 سال دفاع‌مقدس كه فارغ از هر هدف مادي، تنها براي اداي تكليف به كشورشان بود، بايد در ادبيات دفاع‌مقدس به صورت محوري بيان شود
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین