مراسم بزرگداشت شهيد حسن باقري توسط بسيج دانشجويي دانشکده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران، برگزار شد

کد خبر: ۱۱۶۵۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۰:۴۸ - 29April 2008
فيلمي از مکالمه بيسيم شهيدان محمدابراهيم همت، حسين خرازي، سردار رحيم صفوي و شهيد باقري برنامه بعدي مراسم بود. همچنين اين فيلم شهيد باقري را در جمع رزمندگان و در اولين جلسه طرح آزادسازي خرمشهر و توجيه فرماندهان عمليات به تصوير کشيد.

سردار فتح‌الله جعفري سخنران بعدي مراسم بود که خاطراتي از رفتار و ويژگيهاي نظامي شهيد حسن باقري را بيان نمودند.

ايشان اظهار داشتند که شهيد باقري در زمينه اشراف به ويژگيهاي ارتش صدام بسيار آگاه و مطلع بودند و با توجه به اين که شهيد حسن باقري به زبان عربي تسلط داشت مي‌توانست بر اساس مکالمات بي‌سيم، ادامه عمليات‌ را طراحي و ادامه دهد.

سردار جعفري گفت: تهيه آرشيو جنگ از تجارب خودي و اطلاعات و فرماندهان دشمن از ابتکارات حسن باقري بود و او پايه‌گذار اطلاعات و عمليات سپاه بود. قدرت و گيرايي کلام او در حين صحبت کردن براي فرماندهان سپاه و ارتش کاملاً محسوس بود.

ايشان افزود: حسن باقري هميشه 6 ماه قبل از آغازعمليات، عمليات را طراحي مي‌کرد و در شرايط بحراني جنگ او کاملاً‌ آرامش داشت و اين آرامش وي بود که باعث مي‌شد عمليات‌هايي که گاهي با شکست پيش مي‌رفت، در نهايت منجر به پيروزي رزمندگان ايراني مي‌شد.

در پايان مراسم وصيت‌نامه شهيد باقري قرائت شد.

همچنين کتاب «شهيد باقري» از انتشارات مرکز مطالعات و تحقيقات جنگ به حاضرين در مراسم اهدا شد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار