سمير قنطار : مبادله اسرا بدون آزادي من انجام نمي‌شود

کد خبر: ۱۱۷۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۹ - 31May 2008
سمير قنطار اسير لبناني گفت که مبادله اسرا بين حزب‌الله و اسراييل بسيار نزديک است و بدون آزادي من انجام نخواهد شد. وي افزود: «اين مبادله بر خلاف مبادله سال 2004 ميلادي است».
" يامن زيدان" وکيل مدافع قنطار به نقل از موکلش به روزنامه الخليج چاپ امارات گفت:
- من اطمينان دارم که سيد حسن نصرالله دبيرکل حزب‌الله تمام تلاش خود را بکار خواهد برد تا بيشترين تعداد اسراي عرب و فلسطيني آزاد شوند.

وکيل مدافع قنطار گفت:
- قنطار از سلامتي کامل و روحيه‌اي عالي برخوردار است و عليرغم آن که وي مدت سي سال در اسارت بوده است، به مبارزه خود براي بهبود زندگي اسرا در زندان هداريم در فلسطين اشغالي ادامه داده است.

در همين رابطه، کلوديو گراتسيانو فرمانده نيروهاي يونيفيل در جنوب لبنان از مبادله اسيران و به ويژه آزادي نسيم نسر از اسيران لبناني در بند اسراييل که قرار است روز يکشنبه آينده صورت گيرد، استقبال کرد.

گراتسيانو گفت:
- مساله مبادله اسيران بين اسراييل و حزب‌الله بطور مستقيم به ما ارتباطي ندارد، اما از آن حمايت مي‌کنيم. اين موضوع با هيات‌هاي بين‌المللي متخصص به ويژه صليب سرخ جهاني مورد بررسي قرار مي‌گيرد و ما تنها وظيفه داريم آن چه در حوزه عمل ما رخ مي‌دهد را به مسوولان لبناني اطلاع دهيم.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین