نشست خبري جشنواره‌ي فيلم «حديث مقاومت» در شبكه‌ي جهاني الكوثر

کد خبر: ۱۱۷۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۰ - 10June 2008
به گزارش خبرگزاري ايسنا ، علي‌برزي ادامه داد: از سوي ديگر با برگزاري چنين جشنواره‌هايي مي‌خواهيم از كساني كه تاكنون در اين زمينه فعاليتي انجام داده‌اند و فيلم يا مستندي ساخته‌اند تقدير كرده و با بزرگ‌نمايي مساله‌ي مقاومت ديگر فيلم‌سازان را كه تجربه‌اي در اين زمينه نداشته‌اند به كار در اين خصوص تشويق كنيم.

علي‌برزي با بيان اين كه مهلت ارسال آثار براي شركت در اين جشنواره تا پانزدهم تيرماه است، گفت: جشنواره فيلم مقاومت در سه بخش فيلم‌هاي مستند (كوتاه و بلند)، فيلم‌هاي داستاني (كوتاه و بلند) و نماهنگ‌هايي كه با موضوع جنگ 33 روزه و مقاومت مردم لبنان، ويراني‌ها و سازمان‌هايي كه در طول جنگ خدمات بشردوستانه‌اي انجام داده‌اند ساخته مي‌شوند، برگزار مي‌شود. همچنين بخش ديگري از جشنواره به مستندهاي غيرحرفه‌اي كه با ابزار آماتوري تصويربرداري شده‌اند پرداخته و به بهترين آثار جوايزي اهداء مي‌شود.

دبيرجشنواره فيلم مقاومت اظهار كرد: هدف نهايي ما از برگزاري اين جشنواره تقدير از رزمندگان مقاومت و كساني است كه در جنگ 33 روزه بسيار زحمت كشيدند و در برابر دشمن غاصب از خود شجاعت نشان دادند و حماسه‌ي بي‌نظيري را خلق كردند.

وي گفت: جنگ 33 روزه، يك اتفاق نادر در ميان كشورهاي عربي بود و كشورهاي عربي تا آن زمان چنين پيروزي را تجربه نكرده بودند؛ اين كه يك گروه كوچك با مشكلات فراوان در كشوري مانند لبنان دشمن را به عقب براند موضوع كوچكي نيست.

علي‌برزي ادامه داد: اگر جنگ 33 روزه در جاي ديگري رخ مي‌داد اكنون تمام رسانه‌هاي عربي در سالگرد اين واقعه، با تمام توان به آن مي‌پرداختند. فيلم‌هاي زيادي دراين زمينه مي‌ساختند، شعر مي‌سرودند و همايش‌ برگزار مي‌كردند در حالي كه سال گذشته در نخستين سالگرد جنگ 33 روزه، نه تنها كاري از سوي كشورهاي عربي انجام نشد بلكه با جوسازي‌ها سعي كردند اين پيروزي را تحت الشعاع قرار دهند.

وي ابراز اميدواري كرد كه شبكه‌ي الكوثر با برگزاري اين جشنواره بتواند يك كار رسانه‌يي خوب را در اين باره انجام دهد تا هم از فيلم‌سازان تقدير كند و هم آن حماسه‌ي بزرگ را به خوبي پوشش داده و پررنگ كند.

دبيرجشنواره فيلم «حديث مقاومت» در خصوص داوران اين جشنواره گفت: هر بخش پنج داور دارد و يك كميته‌ي انتخاب متشكل از داوران داخلي و چند داور از كشور لبنان و كشورهاي عربي تشكيل خواهد شد، در هر بخش به سه اثر برگزيده جوايزي درخور اهداء خواهد شد.

وي اظهار كرد: مراسم اختتاميه و تقدير از برگزيدگان در هفته‌ي مياني مرداد ماه (دوازدهم تا نوزدهم مرداد) يك هفته قبل از سالگرد پيروزي حزب‌الله بر رژيم صهيونيستي در جنگ 33 روزه، برگزار خواهد شد.

علي‌برزي در پاسخ به پرسش خبرنگاري درباره توليدات اين شبكه با موضوع جنگ 33 روزه لبنان گفت: ما فيلم سينمايي «تولدي ديگر» را با اين موضوع داشتيم و سريالي نيز در همين زمينه در دست توليد داريم.

وي در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا در خصوص چگونگي تشويق و حمايت فيلم‌سازاني كه مي‌خواهند در اين باره كار كنند، گفت: نخستين هدف ما تشويق فيلم‌سازاني است كه در زمينه‌ي جنگ 33 روزه مي‌خواهند كاري انجام دهند؛ البته ما مي‌دانيم كه كار كردن در زمينه‌ي موضوع مقاومت در عرصه‌ي بين‌المللي مشكلات بسيار زيادي دارد؛ برخي از فيلم‌سازان ما كه به لبنان سفر داشتند از سفر به كشورهاي ديگر اروپايي منع شدند و هدف از اين اقدام نيز متوقف كردن كارهايي در اين زمينه است.

مدير فيلم و سريال شبكه الكوثر ادامه داد: سعي مي‌كنيم در حد توانايي خودمان از اين فيلم‌سازان حمايت كنيم و با لابي‌هايي كه با كشورهاي عربي انجام مي‌دهيم رفت‌وآمد آن‌ها به لبنان و ديگر كشورها را تسهيل كنيم.

وي با بيان اين كه فيلم‌هاي مستند مورد توجه خاص ماست، اظهار كرد: در شبكه الكوثر فيلم‌هاي مستند خوبي در اين زمينه داشتيم مانند برنامه‌ي «مستند استشهاديون» كه به مقايسه‌ي ميان عمليات تروريستي توسط گروه‌هاي ديگر در نقاط مختلف دنيا و عمليات شهاد‌ت‌طلبانه‌ي گروه‌هاي لبناني در جنوب لبنان مي‌پردازد و سعي كرده است به خوبي به اين سوال پاسخ دهد كه چرا عمليات استشهادي نيروهاي مقاومت براي ما پذيرفته است و اقدامات ديگر تروريستي در جاهاي ديگر از سوي ما محكوم است.

علي‌برزي اختلاف سطح ميان كارهايي كه در زمينه‌ي جنگ 33 روزه ساخته مي‌شود را طبيعي دانست و گفت: اين اختلاف سطح‌ها به توانايي كارگردان، نگاه كارگردان، امكانات و موضوعي كه به آن پرداخته مي‌شود بستگي دارد و اين اختلاف سطح نه تنها درباره برنامه‌هايي كه درباره لبنان ساخته مي‌شود، بلكه در كشورهاي ديگر و برنامه‌هاي ديگر نيز وجود دارد، ما تلاشمان اين است كه هم كارگردان‌هايي را كه كارهاي خوبي انجام داده‌اند و هم كساني را كه علاقمندند در اين زمينه كار كنند تشويق كنيم، ما مي‌خواهيم كه به سوي توليد كارهاي خوب و قوي برويم.

مدير فيلم و سريال شبكه الكوثر در پاسخ به پرسش خبرنگاري گفت: پيش‌بيني مي‌كنيم كه برنامه‌هاي مستند بيشترين آمار شركت كننده را در اين جشنواره به خود اختصاص دهد.

وي در پاسخ به پرسش خبرنگاري تصريح كرد: الكوثر يك شبكه‌ي شيعي است ولي اين به معناي آن نيست كه فقط براي مخاطبان شيعه برنامه پخش مي‌كند ما مستقيما شعار نمي‌دهيم ولي جهت‌گيري مخفي ما نشر معارف اهل بيت است.

علي‌برزي با بيان اين كه وحدت ميان مسلمين از اولويت‌هاي برنامه‌هاي ما است و ما از پخش برنامه‌هايي كه اين وحدت را مخدوش كنند پرهيز مي‌كنيم، اظهار كرد: از آنجايي كه تلاش شبكه‌ي الكوثر بر اين است كه بدون توهين به مذاهب و فرقه‌هاي ديگر حرف خودش را بزند مخاطبان گسترده‌اي در ميان مردم مذاهب ديگر و اهل سنت دارد.

دبير جشنواره فيلم «حديث مقاومت» با بيان اين كه ميهمانان ويژه‌يي را از كشورهاي ديگر در اين جشنواره خواهيم داشت، ابراز اميدواري كرد: اين جشنواره ادامه يابد و به طور ساليانه برگزار شود.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین