شهادت طلبي مهم ترين موضوع شعرآييني است

کد خبر: ۱۱۷۲۷۲
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۶ - 17June 2008
به گزارش خبرگزاري حيات ، طهماسبي ادامه داد: رمز ماندگاري آثار ادبي داشتن رنگ و بويي از آيين است وآثاري چون کمدي الهي دانته که آيين در آن نقش اصلي را دارد اهميت اين موضوع را نشان مي دهد.
وي با اشاره به ايجاد موج جديدي در حوزه شعر و ادب فارسي در ارتباط با اشعار آييني گفت: اين موج جديد بيان واژه هايي چون ايثار، شهادت، عاشورا و دفاع و ... را شاخصه شعر دفاع مقدس و به طور کلي محدوده شعر آييني و غيرآييني مي داند درحاليکه ممکن است شعري به زيبايي، ايثار و فداکاري رزمندگان درطول هشت سال دفاع را به تصوير بکشد بي آنکه عينا از واژه هايي چون ايثار، فداکاري، ازخودگذشتگي و ... استفاده کند.
اين شاعر معاصر در ادامه در مورد يکي از سروده هاي خود با نام "مثنوي شهادت" گفت: مثنوي شهادت (قبض و بسط) از کتاب "پري بهانه ها" شعر شهادت و حديث نفس است، قصه درون و مسايل حال را بيان مي کند و بعد به مسايل بيروني مي رسد. اين مثنوي قصه سير و سلوک عارفانه و راز و نياز عاشقانه است.
وي  در ادامه در مورد ديگر سروده هاي خود با موضوع ايثار وشهادت گفت : "مرگ بي سوار"  نيز يکي ديگر از سروده هاي من است که آن را در زمان جنگ سرودم، "خم سربسته" عاشقانه اي با موضوع انتظار و شهادت و" شهادت طلبي" از ديگر اشعاري است که با اين موضوع مي پردازد.
"پريبهانه ها"، "پريستاره ها" و "پريشدگان" از جمله کتاب هاي شعر اين شاعر معاصرودفاع مقدس است.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین