برگزاري يادواره 325 شهيد محله «استاد شهريار» در اردبيل

کد خبر: ۱۱۹۱۵۷
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۵ - 25August 2008
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) ،در ادامه اين مراسم «مصطفي افضلي‌فرد»، رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران استان اردبيل نيز با تشريح اهميت تكريم و احترام خانواده‌هاي ايثارگران به ويژه شهدا گفت: شهدا پايه و اساس عزت و افتخار كشور هستند و اين افتخار در تاريخ كشور ثبت و ضبط شده و باقي مي‌ماند.

به گفته وي امروز با توطئه نرم و خزنده دشمن در تهاجم فرهنگي روبرو هستيم كه در پي آن دشمنان با مأيوس شدن از مسير مبارزه مستقيم راه ديگري را برگزيده‌اند و آن اينكه با انحراف اخلاقي و رفتاري سعي در ضربه زدن به افكار و اعتقادات دارند، اما جوانان ما با الگوگيري از راه و منش شهدا و ايثارگران از اين تهاجم مصون مي‌مانند.

بر اساس اين گزارش اجراي برنامه‌هاي همچون مداحي و خاطره‌گويي از دوران هشت سال دفاع مقدس و ايثارگري شهدا از ديگر بخش‌هاي اين يادواره بود.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین