رييس ستاد مركزي راهيان‌نور:

کد خبر: ۱۲۲۲۲۵
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۸۸ - ۰۳:۴۹ - 03April 2009
به گزارش سايت ساجد به نقل از ايسنا، سردار ميرفيصل باقرزاده در يك نشست خبري در پادگان شهيد محمود‌وند با بيان اين مطلب افزود: شما بعيد بدانيد كه نوروزي بيايد و مناطق عملياتي را تهي از زائر و نسل سوم انقلاب ببينيد. جوانان ما به مرحله‌اي از آگاهي و باور رسيده‌اند كه هيچ‌گاه در حقانيت ملت ايران در دفاع مقدس ترديد ندارند و ترديد نمي‌كنند كه اين خود دستاورد ديگر ما است.

وي با اشاره به مقاومت و پايداري ملت‌ها به‌ عنوان حلال مشكلات، گفت: اگر ملتي بخواهد مشكلات خود را حل كند بايد بر اهدافش پافشاري كند كه اين از ديگر دستاوردهاي ما در كاروان‌هاي راهيان نور بوده است.

ريس ستاد مركزي راهيان نور كشور ادامه داد: در كنار همه اين دستاورد‌هاي كلان، ما به دستاور‌هاي كوچك‌تر ولي مهم نيز رسيديم كه مي‌توان به وجود هماهنگي بسيار خوب نهاد‌هاي اصلي برگزاركننده راهيان نور و نهاد‌هاي معين در اين حركت اشاره كرد و در اين ميان نيروي انتظامي جمهوري اسلامي هماهنگ كننده‌ترين نهادي بود كه با احساس مسئوليت مضاعف اين ستاد را ياري كرد، به طوري كه سوانح منجر به فوت 60 درصد كاهش داشته است.

باقرزاده يادآورشد: در بررسي كلي كه توسط گروه‌هاي بررسي و تحليلي كاروان‌هاي راهيان نور صورت گرفته، 97 درصد مصاحبه‌شوندگان در مناطق عملياتي يادمان‌ها احساس امنيت داشتند.

وي افزود: دو هزار و 500 خادم بسيجي، دانشجو، دانش‌آموز و طلبه در هر شرايط آب و هوايي خدمت‌رساني به زائران را برعهده دارند. در حوزه روايت‌گري شاهد حضور 230 راوي مقيم بوديم كه در محل ياد‌مان‌ها به‌صورت پيوسته حضور داشتند.

رييس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس كشور اظهار كرد: در حوزه خدمات و تسهيلات جاده‌اي با برپايي ايستگاه‌هاي صلواتي كه در اين بين نقش ارتش جمهوري اسلامي برجسته بوده است و بيشترين ايستگاه‌ها را ارتش داير كرده، توانستيم به زائران خدمت‌رساني كنيم.

وي گفت: برقراري و توسعه شبكه ارتباط تلفن همراه در نقاط كور و دور دست مرزي با همت اداره مخابرات استان خوزستان و مركز انجام شده است و در حوزه تبليغات و خدمات بهداشتي و درماني در تمامي نقاط ياد‌مان‌هاي استان خوزستان تيم‌هايي مستقر شده كه خدمات سرپايي و اورژانس به زائران ارائه مي‌كنند.

همچنين روزانه 260 هزار ليتر آب آشاميدني به نقاط ياد‌مان‌هاي دفاع مقدس منتقل كرده‌ايم.

وي اظهار كرد: در زمينه ايجاد سرويس‌هاي بهداشتي در نقاط يادماني استان خوزستان نسبت به 10 سال گذشته 70 درصد افزايش داشته‌ايم و در بخش پاركينگ در همين دوره زماني فضاي پاركينگ و توقفگاه براي زائران كاروان‌هاي راهيان نور 120 درصد افزايش يافته است. در حقيقت 130 هزار متر مربع به فضاي پاركينگ‌هاي ما اضافه شده است.

وي اسكان و تغذيه را مهمترين دغدغه‌هاي زائران دانست و گفت: 41 درصد تماس‌هايي كه با ستاد مركزي راهيان نور انجام شده، پيرامون اين امر بوده است.

باقرزاده افزود: آمار زائران نسبت به سال گذشته تغيير محسوسي نداشته است و اين امر علت‌هايي داشته كه مي‌توان به وقوع سوانح تلخ رانندگي در سال‌هاي گذشته و تنوع در سفر مردم به نقاط مختلف ديگر كشور اشاره كرد.

وي اجراي نمايش ستاره صبح در شوش، اجراي گروه سرود حزب‌الله لبنان، استفاده از شناور در اروند و اجراي نمايش هوايي توسط جنگده‌هاي ارتش جمهوري اسلامي و پرواز با كايت توسط جانبازان را از جمله برنامه‌هاي اجرا شده در نوروز 88 در يادمان‌هاي دفاع مقدس خوزستان دانست.

باقرزاده تلاش براي رفع نواقص و كمبود‌هاي موجود در حوزه‌ عمراني و تكميل زيرساخت‌هاي يادمان‌ها، تلاش براي سامان‌دهي در امر اسكان به‌صورت متمركز در سه منطقه شمالي، مياني و جنوبي استان خوزستان، ايجاد و معرفي يادمان‌هاي جديد از جمله ساخت ياد‌مان‌هاي عمليات بيت‌المقدس، عمليات در هور، يادمان عمليات والفجر 6، يادمان‌عمليات كربلاي چهار در جزيره مينو و ايجاد فرصت بيشتر براي حضور مداومان بسيجاد در نقاط يادمان‌ها را از جمله اقدامات آينده اين ستاد برشمرد.

وي با اشاره به رويكردهاي امسال اين ستاد ميان كاروان‌هاي راهيان نور، گفت: امسال چند رويكرد داشتيم كه از جمله آن‌ها غنا بخشيدن به محصولات ارائه شده همراه با افزايش كميت و تنوع، تمايل به سوي حركت‌هاي تحقيقي به جاي اقدامات احساسي و تبليغي صرف و حركت به سوي شناساندن ابعاد معرفتي دفاع مقدس با تكيه بر دو راهبرد عقل سليم و نقل صحيح بوده است.

باقرزاده تصريح كرد: 90 درصد مصاحبه‌شوندگان در كاروان‌هاي راهيان نور امسال احساس امنيت داشتند، 25 درصد در مدارس و حسينيه‌ها اسكان داده شدند، 35 درصد از زائران برنامه‌هاي فرهنگي در منطقه ارائه شده را بسيار خوب ارزيابي كرده و 40 درصد از آن‌ها تا حدودي خوب عنوان كرده‌اند، 55 درصد از زائران عنوان كرده‌اند كه قبل از سفر با دفاع مقدس آشنايي نداشته‌اند و 82 درصد معتقد بودند كه حضور در فضاي اردو‌هاي راهيان نور به ميزان قابل توجهي مي‌توان موجب تحول شود.

باقرزاده يادآور شد: 10 درصد از زائران احتمال دادند كه مي‌تواند اين سفر اثرات قابل توجهي داشته باشد، 89 درصد از زائران اعلام كرده‌اند كه سال‌هاي بعد بار ديگر در اردو‌هاي راهيان نور شركت كنند و 3 درصد صراحتاً اعلام كرده‌اند چنين قصدي ندارند.

ريس ستاد مركزي راهيان‌نور كشور عنوان كرد: استان‌هاي تهران، فارس، اصفهان و خوزستان به ترتيب بيشترين حجم اعزام زائران مناطق عملياتي دفاع مقدس را به خود اختصاص مي‌دهند. در اين دوره بعد از اعزام گروهي و مردمي، دومين حجم كاروان‌هاي اعزام شامل كاروان‌هاي دانشجويي است.


 
نظر شما
پربیننده ها