سردار ذوالقدر در مراسم گرامي‌داشت شهيدان کاوه و طرحچي:کاوه ما کاوه اسطوره‌ها را از سکه انداخت

کد خبر: ۱۲۴۷۲۰
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۷ - 05September 2009
به گزارش سايت ساجد به نقل از ايسنا ،او اشاره به جايگاه شهيد در فرهنگ اسلامي گفت: کساني که در راه خدا مبارزه مي‌کنند يا مي‌کشند يا در اين مبارزه به شهادت مي‌رسند، اين يک وعده حق است که خداوند بهشت را به آنها مي‌دهد. اين حقيقت مربوط به مسلمانان اسلام نيست و در سه سند قرآن تورات و انجيل آمده است. اين همان حقيقتي است که امام (ره) در اثناي عمليات طريق القدس فرمودند: مهمتر از اين پيروزي در عرصه جنگ ظهور کساني است که ره صد ساله را يک شبه پيمودند.

ذوالقدر در خصوص شهيد کاوه گفت: بنده توفيق آشنايي با ايشان را از نزديک نداشتم گرچه يگان ما در يک محل نبود اما به لحاظ مسؤوليت‌هايي که داشتم توفيق ديدار نائل شد، اگر کسي يک بار ايشان را مي‌ديد به حقيقت‌هاي برجسته‌اي چون ايمان سرشار، گشاده‌رويي و شکست‌ناپذيري، تفکر و تدبر و تلاش همواره براي خودسازي که در وجود ايشان بود اعتراف مي‌کرد.

جانشين پيشين فرماندهي كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ادامه داد: او اهل خودسازي معنوي و نظامي بود و اين ويژگي‌ها او را به يک فرمانده فداکار و سلحشور تبديل کرد. کاوه ما کاوه اسطوره‌ها را از سکه انداخت، گرچه ما به اسطوره‌ها ارج مي‌نهيم. کاوه ما کاوه حقيقي شد و يک بار ديگر پرچم حقيقت را برافراشت و از کاوه يک فرمانده به يادماندني ساخت. کمتر کسي شهيد را مي‌ديد که قطب‌نما و نقشه جنگي و سلاح در دست نداشته باشد. نسبت به خودي‌ها مهربان و رحيم بود و نسبت به دشمن آشتي‌ناپذير بود.

سردار ذوالقدر با اشاره به خاطرات آن شهيد گفت: زماني که فرمانده سپاه سقز بود بيانيه‌اي خطاب به مردم صادر و با نام خودش آن را امضا كرد، در آن زمان که همه از نام مستعار استفاده مي‌کردند. گفت که ما با کفر مخالفيم با کرد مخالفتي نداريم. مردم کرد جزو ملت ايرانند و از آن طرف با مخالفان مردم سازش نمي‌كنيم‌. گفت اگر شما از سلاحي استفاده کنيد ما با سلاح کاليبر بزرگتر حمله مي‌کنيم. همان شب ضد انقلاب با سلاح کلاشينکف دست به حمله زد که شهيد کاوه با دوشيکا جوابشان را داد و منافقان سقز را ترک کردند. آرامش و امنيت کردستان وامدار اين شهيد بزرگ است.

وي در ادامه گفت: وقتي ايشان شهيد شد براي اينکه دشمن متوجه و شاد نشود شهادتش مخفي نگه داشته شد اما از وضعيت قرارگاه معلوم بود که او شهيد شده است. ياد و خاطر او را گرامي مي‌داريم و بر روحش درود مي‌فرستيم.

ذوالقدر در خصوص شهيد طرحچي نيز گفت: بنده توفيق زيارت ايشان را نداشتم اما خاطراتشان را که خوانديم معلوم بود ايشان هم از شهداي برجسته است. آن حرکتي که در جبهه‌ها براي جهاد سازندگي صورت مي‌گرفت از ايشان بود.

معاون ستاد کل نيروهاي مسلح در امور بسيج گفت: دو ويژگي اصلي شهيدان ما، بينش، آگاهي، بصيرت و صبر و پايداري و استقامت است. اگر شهدا اهل بصيرت نبودند و درک درستي از جامعه و نيازهاي زمان نداشتند و اهل ايستادگي نبودند هيچگاه به شهادت نمي‌رسيدند.

وي ادامه داد: بصيرت به خصوص در مبارزه چند بعد دارد: انسان بايد بداند چرا مبارزه مي‌کند؟ بداند با چه کسي مبارزه مي‌کند؟ بداند در کدام جبهه مي‌جنگد؟ و بداند چگونه مبارزه کند.

وي خاطرنشان کرد: ضعف در بصيرت منشاء بسياري از مشکلات در طول تاريخ اسلام و مسلمانان بوده است. بعد از رحلت پيامبر (ص)، مردم به خاطر ضعف در بصيرت حقيقت را گم کردند.

معاون ستاد نيروهاي مسلح در امور بسيج با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري گفت: امروز ما در جنگ نرم هستيم و بيشتر به بصيرت نياز داريم.

وي در ادامه در خصوص ويژگي‌هاي جنگ سخت و جنگ نرم گفت:در جنگ سخت مرز بين خودي و دشمن مشخص است اما در جنگ نرم هيچ مرز و هيچ استحکامات مادي و عيني وجود ندارد و همه جا محل حضور دشمن است. در جنگ سخت ميدان نبرد معلوم و مشخص است اما در جنگ نرم به يک نقطه محدود نمي‌شود و همه جا عرصه اين جنگ نابرابر است. در جنگ سخت، ابزار ادوات جنگي است اما در جنگ نرم، رسانه و امواج منتشر در هوا و قلم است که بايد اعتراف کنيم دشمن در تجهيز اين سلاح‌ها از ما مجهزتر است. عرصه نبرد در جنگ سخت صرفا نظامي است اما در جنگ سخت همه عرصه‌ها را دربرمي‌گيرد.

وي ادامه داد: جنگ سخت وحدت بخش است و مردم با انگيزه براي دفاع برمي‌آيند اما در جنگ نرم، دشمن سنگرها را يکي يکي فتح مي‌کند و کسي متوجه نمي‌شود. در جنگ سخت کشته‌ها شهدا هستند اما در جنگ نرم کشته‌ها منفورترينند، کساني هستند که تسليم دشمن مي‌شوند.

وي تاکيد کرد: اينجاست که ما به عنصر بصيرت بيش از گذشته نيازمنديم. اگر بصيرت ملت ايران نبود هر يک از اين حوادث مي‌توانست کشور را با مشکل روبه رو کند. در اتفاقات اخير به دليل بصيرت مردم و وجود رهبري آگاه و بصير، دشمن مشخص شد.

حسن آسوده دبير يادواره شهيدان كاوه و طرحچي نيز گفت: اين مراسم به همت رزمندگان دوران دفاع مقدس و جوانان و نوجواناني که شهيد کاوه را الگوي خود قرار داده‌اند و در ستاد «يادواره شهداي خيابان امام رضا (ع) و حوزه مقاومت بسيج 16 مالک اشتر» فعالند، برگزار شد. البته اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان خراسان رضوي، معاونت فرهنگي شهرداري مشهد، تيپ يکم ويژه شهدا، جهاد کشاورزي و بنياد شهيد و امور ايثارگران استان نيز در ستاد برگزاري سالگرد شهيدان کاوه و طرحچي در برگزاري اين مراسم مشارکت جدي داشته‌اند.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین