آیت الله حائری شیرازی:

خیلی از بزرگان آرزو داشتند در راه اسلام یک سیلی بخورند

عضو مجلس خبرگان رهبری با حضور در منزل علی خلیلی، طلبه ناهی منکر گفت: خیلی از بزرگان آرزو داشتند در راه اسلام یک سیلی بخورند اما این توفیق نصیبشان نشد.
کد خبر: ۱۲۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۶ - 26February 2014

خیلی از بزرگان آرزو داشتند در راه اسلام یک سیلی بخورند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از بسیج، آیت الله حائری شیرازی با حضور در منزل علی خلیلی طلبه ناهی از منکر ضمن عیادت و اشاره به ارزش کار این طلبه جوان گفت: زنده شدن امری که در جامعه متروک شده در ابتدا سختی ها و گرفتاری هایی دارد؛ در ابتدای مبارزات، افرادی که گرفتار می شدند کم بودند، اما به تدریج به صورت تصاعدی رشد کردند. وقتی امر به معروف و نهی از منکر تبدیل به ارزش شد، رواج می یابد و همه گیر می شود در آینده کسانی که کار شما را ببینند مانند شما عمل می کنند.

وی با تأکید بر اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر افزود: بزرگترین ثواب، امر به معروف و نهی از منکر ظالمان است و باید از کسانی که در این راه قدم برداشته و فداکاری می کنند تقدیر کرد.

آیت الله حائری با اشاره به فداکاری اصحاب و یاران ائمه اطهار(ع) خاطر نشان کرد: ابوذر و سلمان از یاران امام علی (ع) بودند که با فداکاری در راه امر به معروف و نهی از منکر خدمات زیادی انجام دادند، ابوذر در قصر معاویه فریاد می زد که خداوند آمرین به معروفی را که خود به معروف عمل نمی کنند و ظالمان را لعنت کند، اینگونه بود که در شامات شیعه را گسترش داد و همچنین سلمان که وقتی استاندار مدائن شد ایران را به حضرت علی(ع) تقدیم کرد، ایرانی را که دیگران فتح کردند به راه حضرت علی(ع) آورد.

عضو مجلس خبرگان در این دیدار با تشکر از زحمات مادر علی خلیلی گفت: خداوند به شما اجر بیشتری می دهد زیرا رنج بیمار داری و پرستاری از رنج بیماری بیشتر است ان شاء الله خداوند از شما قبول کند.

وی در پایان ضمن آرزوی سلامتی کامل برای این طلبه ناهی از منکر خطاب به وی گفت :همه رنج ها و سختی ها به پایان می رسد، اما اجر شما باقیست، یک نگاه امام زمان(عج) به همه این رنج ها و مصائب می ارزد.

علی خلیلی بیست و پنجم تیر ماه سال 90 مصادف با نیمه شعبان هنگام بازگشت از هیئت برای جلوگیری از مزاحمت اراذل و اوباش برای نوامیس مردم توسط این اوباش از ناحیه سر و گردن به شدت مجروح شد و به اغما رفت. این طلبه جوان تاکنون چندین بار در بیمارستان بستری شده و تحت عمل جراحی قرار گرفته و کماکان مراحل درمان وی ادامه دارد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار