اتاق فکر تئاتر دفاع مقدس استان يزد برگزار شد

کد خبر: ۱۲۵۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۷ - 10October 2009
به گزارش سايت ساجد به نقل از سايت ساجد يزد، سرهنگ هژبري، از دفاع مقدس به عنوان گنجينه اي غني و تمام نشدني جهت کارهاي هنري نام برد و از هنرمندان خواست تا با همفکري و ارائه راهکار در راستاي ارتقا تئاتر دفاع مقدس استان گام بردارند.
در ادامه معاون هنري اين اداره با تشريح موارد مهم اساسنامه کانون تئاتر دفاع مقدس استان از مدعوين خواست در رابطه با نحوه فعاليت کانون اظهار نظر نمايند.
محمد دهشيري با اعلام آمادگي کامل اين معاونت در راستاي پرداختن به مفوله آموزش در تئاتر، برگزاري اولين کارگاه نمايشنامه نويسي با رويکرد دفاع مقدس استان در ابتداي سال جاري و جديت در تداوم آن را از جمله برنامه هاي خود در اين زمينه برشمرد وحمايت از اجراهاي عموم در سطح استان را از ديگر اولويت هاي کاري خود ذکر کرد.
هنرمندان حاضر در جلسه نيز به بيان نظرات خود در اين رابطه پرداختند. توجه به کارهاي اساسي و بنياني، لزوم تربيت نيروهاي جوان، ريشه يابي مشکلات تئاتر استان، لزوم توجه به آموزش و جريان سازي، لزوم جذب مخاطبان جديد براي کارهاي هنري دفاع مقدس، لزوم جبران کمبود متون نمايشي فاخر، لزوم ارتباط هنرمندان با رزمندگان و... از جمله مواردي بود که توسط هنرمندان حاضر در جلسه مطرح شد.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین