به گزارش سايت ساجد به نقل از خبرگزاري فارس، وي اضافه كرد: نبايد ثبت رشادتها و ايثارگريهاي رزمندگان فقط به درج در تاريخ بسنده شود بلكه در اين راه بايد زبان هنر، شعر و فرهنگ را به كار بست.
مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس آذربايجان غربي افزود: ويژگي شهرستان خوي نشان ميدهد كه در اين شهرستان بسترهاي لازم وجود دارد تا گوشهاي از اين رشادتها را به تصوير بكشيم.
وي گفت: اين جشنواره در سه محور اساسي شعر دفاع مقدس، مقاومت فلسطين و بهرهگيري دفاع مقدس از شعر عاشورايي برگزار ميشود.
سيدتاجي افزود: برگزاري جشنواره به سه زبان كردي، آذري و فارسي است و آثار منتخب در سه جشنواره شركت ميكند.
بنا به گفته وي اشعار فارسي به كنگره سراسري دفاع مقدس، تركي به جشنواره منطقهاي با حضور چهار استان و اشعار كردي به جشنواره منطقهاي و يا اقليمي شعر كردي ارسال ميشود.
وي هدف از برگزاري اين جشنواره را ترويج ايثار و شهادت عنوان كرد و افزود: آثار اثرگذار به صورت مكتوب ثبت ميشود.
سيدتاجي گفت: هفته بسيج بهترين زمان و فضا براي برگزاري اين جشنواره است و اميدواريم جشنوارهاي كيفي و تاثيرگذار برگزار شود.
وي ادامه داد: اين جشنواره در محل سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي خوي و با حضور 150 نفر از شاعران استان آذربايجان غربي برگزار ميشود.
سيدتاجي برگزاري نمايشگاههاي عكس، پوستر، آثار تاريخي خوي، ناگفتههاي جنگ و يادآوري الگوي مصرف رزمندگان در دفاع مقدس در سال اصلاح الگوي مصرف را از برنامههاي جنبي اين جشنواره عنوان كرد.
وي تصريح كرد: بر اساس ظرفيتها و قابليتهاي شهرستان خوي مقرر شده سومين جشنواره دفاع مقدس در هفته بسيج در شهرستان خوي برگزار شود و تاكنون 225 اثر هم به دبيرخانه جشنواره ارسال شده است.