مهدي كربلايي:گسترش فرهنگ ايثار و شهادت وظيفه ملي و شرعي همه است

کد خبر: ۱۲۵۵۱۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۸ - 14November 2009
به گزارش سايت ساجد،وي استقبال از جشنواره امسال را بسيار خوب و مناسب ارزيابي كرد و گفت: تشكيل هيئت علمي با حضور شاعران فرهيخته استان قم و نيز تلاش همه دست‌اندركاران در سال‌هاي گذشته، اين نتايج پربار را به همراه داشته است.
مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس خاطرنشان كرد: امسال حدود 200 اثر به جشنواره شعر پايداري ارسال شده و كتابي با عنوان «هشت بهار سرخ» نيز از اشعار برگزيده دو سال گذشته جشنواره به چاپ رسيده است.
وي همچنين تأثيرگذاري هنر به‌ويژه شعر را در گسترش فرهنگ ايثار و شهادت بسيار مهم دانست و گفت: نشر حماسه‌هاي مجاهدان راه حق در هشت سال دفاع مقدس، وظيفه ملي و شرعي همه مسئولان و آحاد ملت ايران است.
كربلايي با بيان اينكه نسل‌هاي بعد بايد با حماسه‌ها و جانفشاني‌هاي اين مردان بزرگ آشنا باشند، تصريح كرد: ورود نسل جوان به عرصه شعر پايداري و گام برداشتن در راه شهدا بسيار ارزشمند است.
وي گزارشي از اقدامات بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس ارائه داد و گفت: در استان قم فعاليت‌هاي خوبي در زمينه فيلم كوتاه، تئاتر و به ويژه كتاب انجام شده و ظرفيت‌هاي بسياري براي گسترش آن وجود دارد.
كربلايي اظهار داشت: با توجه به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري، خاطرات تعدادي از رزمندگان دفاع مقدس با محور اصلاح الگوي مصرف نيز در دست چاپ است.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار