شهيد عزيز سرافراز ما، امير صياد شيرازي

کد خبر: ۱۲۷۳۸۹
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۷:۱۷ - 23April 2011
چه خوب است که ما هم از این آیه ی شریفه استفاده نموده؛  همگام و استوار به پیش برویم که راه دوستی و عدالت در این آیه است. ما اگر مسلمان هستیم و واقعاً پیر و خط ولایت فقیه و راه حسین،  باید همه چیزمان درست باشد. طوری نباشیم که قرآن           می فرماید:
یا ایها الذین آمنو لم تقولون تغفلون.
ای گروه مومنان چرا حرفی می زنید که بدان عمل نمی کنید. امید وارم که شما ها این طور نباشید.
خوردن و خوابید نم در خانه هیچ کاری را از پیش نمی برد و انسان باید عاقبت و آینده اش را در نظر بگیرد. مگر شاهد نبودید که نامردان از خدا بی خبر با دختران و خواهران ما چه کردند و برادران ما را به شهادت رسانیدند؟  آیا من که جوانی بیست ساله ام،  باید بنشینم و گوش کنم که دشمن چه کارهایی انجام می دهد؟  هر گز،  هر گز وجدان من اجازه ی چنین کاری را به من نمی د هد.
از همه ی خواهران و برادران نهبندانی که مرا تا حجله گناهم،  حجله ای که سالها و     ماه ها و روز ها،  چشم انتظارش بودم؛  همراهی کردند؛  ممنون و متشکرم... با لاخره همه ی ما یک روز باید این دنیای فانی را ترک گوییم و چه بهتر که راه خوب را انتخاب نماییم و با نیتی مخلصانه و عاشقانه به دیدار خدا برویم.
والسلام
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین