دو خبر از اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس غرب استان تهران

کد خبر: ۱۲۷۴۷۹
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۸ - 14May 2011
به گزارش سايت ساجد،در ابتدا اين بازديد نادر اديبي مدير کل اداره حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس غرب استان تهران ضمن ارائه گزارشي دستاوردهاي معاونت‌هاي مختلف اداره را تشريح و گفت: لزوم حفظ و گسترش فرهنگ غني و قوي دفاع مقدس در بين نسل کنوني و زنده نگه داشتن ياد و خاطره از خودگذشتگي ها و ايثار گري‌هاي شهداء و ترويج فرهنگ مقاومت که ضامن بقاء نظام مقدس ما مي باشد از مأموريتهاي اصلي ماست که موجب شده برادران شما احساس تکليف نموده و وارد اين عرصه گردند.
در ادامه موحد ضمن بازديد از معاونتهاي مختلف اداره کل، در هر قسمت توضيحات لازم توسط مسئولين به ايشان ارائه گرديد و در خاتمه مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه حضرت سيد الشهداء ( ع ) در جمع مسئولين و کارکنان اداره کل ضمن بياناتي بيان داشت: بحمد ا... امروز از نزديک با سعي و تلاش عزيزانمان و رزمندگان دوران دفاع مقدس و يادگاران ارزشمند آن دوران به ياد ماندني آشنا شديم و خداوند را شاکرم که مسئولين نظام با عنايت به فرمايشات مقام معظم رهبري و فرمانده کل قوا سازمان و بنيادي را مأمور حفظ و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس نموده اند.
وي در ادامه افزود: هر چه ما در بخش حفظ و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس سرمايه گذاري نمائيم تأثير و برکت آن در افکار عمومي و فرهنگ جامعه در تمامي بخشها نمودار خواهد شد. يعني مي‌بايست به اين سمت برويم که ارزش‌هايي مثل ايثار، از خودگذشتگي، کمک به همنوع، ايمان به هدف، تقوا در عمل و تمامي خوبي‌هايي که در هشت سال دفاع مقدس رايج بود را در حال حاضر نيز تبليغ نمائيم و به همين خاطر است که مقام معظم رهبري در سخناني فرمودند: "زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهداء در حال حاضر اجري کمتر از شهادت ندارد."
وي در سخنانش بر لزوم انتشار فرهنگ دفاع مقدس در ميان آحاد نيروهاي مسلح خصوصاً پاسداران و بسيجيان تاکيد كرد و آمادگي خود را جهت هر گونه همکاري در اين راستا اعلام داشت.
 

مراسم بزرگداشت شهداي گمنام کوه نور الشهداء عظيميه کرج

مراسم گرامي‌داشت سالگرد تدفين و بزرگداشت شهداي گمنام كوه نور‌الشهدا در كرج با حضور مسوولان شهري و انتظامي و جمع زيادي از مردم در جوار مزار اين شهدا برگزار شد.

سرهنگ پاسدار نادر اديبي، مديركل اداره حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس غرب استان تهران در اين مراسم گفت: حرم اين شهداي عزيز در بلندي‌هاي عظيميه كرج داراي ويژگي خاصي است و آن احاطه بر شهرستان كرج و راه‌هاي اصلي مواصلاتي به غرب كشور است و اين شهدا از تمام نقاط غرب استان قابل رويت هستند.

وي افزود: همه ساله در سالگرد تدفين اين شهداي گرامي تمامي علاقه‌مندان و مسوولين شهر بدون توجه به گرايش‌ها و سلايق گرد هم مي‌آيند تا با آرمان‌هاي بلند امام شهداء و شهداء تجديد بيعت كنند و اين وحدت و يكدلي از بركات بسيار خوب اين شهداء است و شمع وجود اين شهداي گمنام دل‌هاي ما را روشن مي‌كند و چراغ راه ماست.

در ادامه اين مراسم شاعر برجسته عرصه دفاع مقدس استاد كلامي زنجاني اشعاري در اوصاف رزمندگان و شهداء دفاع مقدس قرائت كرد.

ساخت يادمان حرم شهداء كوه نور‌الشهداء عظيميه كرج در حال اجرا است.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین