ضرورت اتحاد همه دستگاه‌‌ها و مقامات براي اخراج منافقين از عراق

کد خبر: ۱۲۷۶۸۷
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۳۷ - 06June 2011

نماينده پارلمان عراق با تأکيد بر ضرورت هماهنگ شدن تلاش‌ها به منظور اخراج منافقين از اين کشور، گفت: ضرورت دارد همه دستگاه‌ها و مقامات عراقي،‌ براي اخراج هر چه سريع‌تر منافقين از عراق،‌ با يکديگر متحد شوند.

به گزارش سايت ساجد به نقل از روزنامه «البينه» عراق، شيخ خالد الملاء عضو فراکسيون اتحاد ملي عراق طي سخناني اعلام نمود به دليل نقش منفي سازمان منافقين در عراق، بايد تمامي تلاش‌هاي قانوني و مردمي جهت اخراج اين سازمان از خاک کشور هماهنگ و يکدست شود.

وي افزود: اين سازمان به سرکوب مردم در نظام سرنگون شده پيشين متهم است و نقش منفي آن در آن دوره بر کسي پوشيده نيست، ضمن اينکه اين فرقه عامل اصلي ايجاد فتنه‌هاي مذهبي ميان مردم عراق بوده است.

ملاء در سخنان خود به اين نکته اشاره کرد که پارلمان بايد در قانون گذاري و تصويب قوانين به منظور اخراج اين سازمان از خاک عراق نقش محوري داشته باشد چرا که پارلمان نمايانگر اراده مردم است و اخراج اين سازمان يک خواسته مردمي مي باشد.

وي در پايان اظهار داشت تصويب چنين قوانيني مانع از مداخله خارجي در امور عراق چه از جانب عربستان و يا ديگر کشورها مي‌شود.

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین