موفقيت هاي شهيد دکتر مصطفي چمران از زبان برادرش

کد خبر: ۱۲۷۸۳۱
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۷ - 22June 2011
به گزارش سايت ساجد به نقل از ايسنا ،سردار فضلي اظهار كرد: براي سعادت و آخرت بايد راه و مرام شهيدان را شناخت و در مسير افتخارآفريني آنها حركت كرد.

سيدناصر امامي، فرماندار خاتم نيز در اين يادواره گفت: اين شهداي گرانقدر براي دفاع از ميهن و انقلاب اسلامي جان خود را فدا كردند.

وي افزود: شهدا بهترين و برگزيده‌ترين مؤمنين هستند؛ بنابراين بايد راهشان تداوم يابد.

امامي خواستار تدوام اين يادواره‌ها با هدف ترويج فرهنگ شهادت و انتقال آن به نسل جوان شد و اظهار كرد: شهدا عامل عظمت و قهرماني ملت غيور ايران هستند و امروز به بركت خون شهدا، پيشرفت‌هاي خوبي در سراسر كشور، استان يزد به ويژه شهرستان خاتم داشته‌ايم. از اين رو كوچك‌ترين وظيفه گراميداشت ياد و خاطره آنها است.

نخستين يادواره سرداران و 114شهيد شهرستان خاتم، چهاردهم آبان ماه در محل مسجد حضرت امام حسين (ع) بنياد صدوق هرات با حضور پرشور و گسترده مردم اين شهرستان برگزار شد.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین