سردار عصار:

پایگاه‌های استعدادیابی بسیج ظرفیت بزرگی برای پیشرفت ورزش کشور است

رئیس هیئت جودوی نیروهای مسلح با تقدیر از ورود بسیج به ورزش گفت: پایگاه‌های استعدادیابی بسیج ظرفیت بزرگی برای بروز استعدادها و پیشرفت ورزش کشور است.
کد خبر: ۱۲۷۹۲
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶ - 02March 2014

پایگاه‌های استعدادیابی بسیج ظرفیت بزرگی برای پیشرفت ورزش کشور است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، جلسه یکپارچه سازی فعالیتهای استعدادیابی جودوی کل کشور در سازمان ورزش بسیج برگزار شد.

در این جلسه که سردار "کاظم یزدانی" رئیس تربیت بدنی سازمان بسیج، سردار"محمد تقی عصار" رئیس هیئت جودوی نیروهای مسلح، رستگار رئیس فدراسیون جودو حضور داشتند راههای شناسایی استعدادهای ورزش جودو مورد بررسی قرار گرفت.

سردار"محمد تقی عصار" رئیس هیئت جودوی نیروهای مسلح اظهار کرد: در این جلسه که به خاطر یکپارچه سازی فعالیتهای استعدادیابی جودو برگزار شد به نقاط مشترکی رسیدیم که امیدواریم به بروز استعدادهای این ورزش بیشتر از گذشته کمک کند.

رئیس هیئت جودوی نیروهای مسلح اظهار داشت: بیشک برای پیشرفت جودوی کشور باید از تمامی ظرفیتهای موجود استفاده کرد. یکی از بزرگترین ظرفیتها تیمهای نیروهای مسلح و به خصوص بسیج است که حضور فعالی در این عرصه دارد و باید از آن به نحو احسن استفاده کنیم.

سردار عصار افزود: در نظر داریم با برگزاری مسابقات جودو بین نیروهای مسلح، بهترینهای این ورزش را کشف و به تیم ملی معرفی کنیم.

وی در ادامه با تقدیر از فعالیتهای بسیج درحوزه تشکیل پایگاههای استعدادیابی تاکید کرد: سازمان ورزش بسیج در این زمینه بسار قوی و فعال حضور دارد که جای تشکر و تقدیر دارد. پایگاههای استعدادیابی بسیج در تمامی ورزشها و به خصوص جودو موفق عمل کردهاند و ما باید از این ظرفیت در راستای پیشرفت جودو کمال استفاده را بکنیم.

رئیس هیئت جودوی نیروهای مسلح گفت: در جلسه امروز در غالب تفاهم نامهای مقرر شد که فدراسیون جودو از روند استعدادیابی بسیج و شناسایی استعدادهای برتر این رشته حمایت کامل را انجام دهد و نفرات برتر در اردوهای تیم ملی محک زده شوند.

سردار عصار در پایان با تبریک به مسئولان بسیج به خاطر موفقیتهای این نیرو عرصه ورزش اظهار داشت: ورود بسیج به ورزش و ایجاد یک فضای با نشاط برای جوانان و همچنین کشف استعدادهای رشتههای مختلف ورزشی از ردههای پایه جای تشکر دارد و باید آن را به فال نیک گرفت.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار