به گزارش خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس، سردار سرتیپ "مرتضی قربانی"، رئیس سازمان موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، صبح امروز در گردهمایی مدیران، مجریان و کارشناسان این موزه که در سالن همایشهای برج میلاد برپا شده است، اظهار کرد: رسالت موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس این است که بتواند همه زحمات و مجاهدتهایی که بین سالهای 1342 تا 1357 و همچنین از سال 1357 تا پایان دفاع مقدس انجام شده است را به منصه ظهور برساند.
وی بابیان اینکه یکی از دغدغههای هر کشور ثبت تاریخ است، افزود: پس از جنگ جهانی دوم در کشورهای مختلف 2 مرکز آموزشی ایجاد شدٰ؛ یکی از آنها مرکز آموزش رسمی یعنی دانشگاههاست و دیگری مرکز آموزش غیر رسمی که موزهها هستند.
قربانی با اشاره به اینکه امروز استکبار جهانی از موزه به عنوان یکی از ابزارهای انتقال مفاهیم فرهنگی خود استفاده میکند، گفت: از مشهورترین موزههای ایجاد شده در کشورهای مختلف موزه هولوکاست است.
وی با بیان اینکه امروز موزهها رسانه محسوب میشوند، اظهار کرد: با توجه به نقش آموزشی موزهها امروز از آنها به عنوان مرکز پمپاژ اطلاعات و علم یاد میشود.
رئیس سازمان موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با اشاره به تهیه طرح جامع و تحویل آن به ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: این طرح جامع به سمع و نظر مقام معظم رهبری رسانده شد و ایشان بر شکلگیری ساختار و تشکیلاتی برای سیاستگذاری این موزه تاکید کردند.
سردار قربانی با اشاره به تهیه نقشه راه برای ایجاد موزه انقلاب اسلامی تصریح کرد: همه مراحل تحقیقات انجام شده است؛ در حال حاضر 55 پروژه به علاوه دو پروژه تبلیغات و نقش زنان در دفاع مقدس به تصویب رسیده است و هماکنون در مرحله جمعآوری اسناد، تدوین و تعیین رسانه قرار داریم.