عیب‌جویی و مال‌اندوزی ناپسندیدترین اعمال از دیدگاه اسلام است

امام جمعه موقت مسجد قبای سنندج از عیب‌جویی و مال‌اندوزی به عنوان یکی از ویژگی‌های ناپسند از دیدگاه اسلام یاد کرد.
کد خبر: ۷۸۷۶۹۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۷ - 24October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، ماموستا «سیدذکریا حسینی» در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد جامع بهاران سنندج، پس از تشکر از تمامی قاریان قرآن، به ویژه قاری مصری جناب آقای «شیخ مصطفی عبد رب»، و خیرمقدم به قاریان داخلی و خارجی، به تفسیر سوره همزه پرداخت.
 
عیب‌جویی و مال‌اندوزی ناپسندیدترین اعمال از دیدگاه اسلام است
 
وی با تأکید بر مفاهیم این سوره، اظهار داشت: خداوند متعال در سوره همزه به شدت از عیب‌جویی و مال‌اندوزی نهی کرده و هشدار می‌دهد که کسانی که در پی تخریب آبروی دیگران هستند و دنیا را بر آخرت ترجیح می‌دهند، در خطر عذاب سنگین الهی قرار دارند.
 
امام جمعه موقت مسجد قبای سنندج، ادامه داد: وای بر انسان‌هایی که به جای کمک به دیگران و انفاق در راه خدا، تمام انرژی خود را صرف جمع‌آوری مال می‌کنند و با زیر پا گذاشتن آبروی مردم، به نوعی در پی افزودن بر مال دنیوی خود هستند.
 
ماموستا حسینی خاطرنشان کرد: چنین افرادی خود را برای آتش سوزناک جهنم آماده کنند که در قرآن از آن با نام 'حطمه' یاد شده است.
 
وی حدیثی از پیامبر اسلام (ص) ذکر کرد و گفت: پیامبر گرامی اسلام فرموده‌اند که آتش جهنم از آتش دنیا ۷۰ برابر داغ‌تر است.
 
امام جمعه موقت مسجد قبای سنندج تصریح کرد: هیچ‌کس نباید از عواقب این اعمال ناپسند غافل شود.
 
ماموستا حسینی از مؤمنان خواست خود را از آتش جهنم نجات دهند و ابراز کرد: هر مسلمان باید از عیب‌جویی و مال‌اندوزی دوری کند و به جای آن با صدقه دادن، انفاق و کمک به مستضعفان به پاکسازی خود بپردازد و در مسیر رستگاری قرار گیرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار