سردار نقدی:

تربیت انسان های در تراز انقلاب اسلامی اولین نیاز تمدن نوین اسلامی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: آموزش و پرورش باید محل تولد تمدن نوین اسلامی شود.
کد خبر: ۱۳۰۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۸ - 04March 2014

تربیت انسان های در تراز انقلاب اسلامی اولین نیاز تمدن نوین اسلامی است

سردار "محمدرضا نقدی" رئیس سازمان بسیج مستضعفین در دهمین جشنواره علمی و پژوهشی فرهنگیان بسیجی کشور که با حضور وزیر آموزش و پرورش در سالن اجتماعات این وزارتخانه برگزار شد، گفت: معلمان شهید در دفاع مقدس، کلاسهای درس عادی خود را به کلاسهای درس جاودان بصری تبدیل کردند.

سردار نقدی با اشاره به ۴ هزار و ۹۰۰ معلم و ۳۶ هزار دانش آموز شهید در دفاع مقدس اظهار کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری امروز دو عرصه علم و اقتصاد از سایر عرصهها مهمتر میباشد و قشر فرهنگیان که در دفاع مقدس خوش درخشیدند امروز رسالت بیشتری در میدان جنگ فرهنگی و پیشرفت علمی دارند.

وی رسالت امروز فرهنگیان را پایه گذاری تمدن نوین اسلامی دانست و افزود: اولین نیاز تمدن سازی تربیت انسانهای در تراز تمدن اسلامی است و آموزش و پرورش باید محل تولد تمدن نوین اسلامی شود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به جامعه علمی گستردهٔ اساتید، دانشجویان، پزشکان، مهندسان، دانش آموزان و... در بسیج اشاره نمود و تاکید کرد: جامعه الگو باید عاری از ناهنجاریها باشد تا حقیقت در آن تجلی پیدا کند اما واقعیت امروز بیانگر وجود آسیبهای مختلفی در جامعه میباشد که همه اینها به خروجی آموزش و پرورش بستگی دارد.

وی ادامه داد: باید موانع شکل گیری تمدن نوین اسلامی مورد بررسی قرار گیرد که آیا خروجی دستگاهها با ارزشهای تمدن نوین اسلامی انطباق دارد.

سردار نقدی در همین زمینه خواستار ارزیابی خروجی آموزش و پرورش درباره سبک زندگی، فرهنگ کار و تلاش، مقابله با تهاجم فرهنگی، مهارتهای مقابله با تهدیدات اجتماعی، جستجوی علم و... شد.

وی بیان ولایت را فصل الخطاب در مواضع مختلف عنوان نموده و تاکید کرد: در دیدار با معلمان میفرمایند که اگر معلم به خوبی عمل کند همه مشکلات جامعه حل میشود با آنکه رسانه، خانواده و فضای اجتماعی موثر است اما آن دستِ ماهرِ اصلی که میتواند یک ساخت مستحکم درست کند تا دیگر عوامل بر آن تاثیر نداشته باشند، دست معلم است.

سردار نقدی به روز رسانی کتب درسی را در هر سال با مصرف هزینه اقتصادی بالا یادآور شده و بیان کرد: یکی از نقایص امروز در نظام تربیتی کشور، عدم بیان آسیبها در جامعه به متربیان میباشد و به همین خاطر مترّبی نمیتواند در مقابل آسیبها به خوبی تصمیم گیری و عمل کند. پس باید آشنایی با ناهنجاریهای اجتماعی را که در جامعه رشد داشته، به صورت سالانه در کتب درسی گنجاند.

وی آموزش و پرورش را از مخاطبان اصلی موارد مطروحه ولایت درباره سبک زندگی دانسته و خاطر نشان کرد: حل بسیاری از مسایل در جامعه بدون آموزش و پرورش امکان پذیر نمیباشد چرا که آنچه در افراد عمیق میشود با تربیت شکل میگیرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تبعیت دانش آموز را از معلم محبوب خود، یک فرصت مهم دانست و خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش میداندار اصلی جهاد امروز میباشد.

وی ایفای نقش سازمان بسیج فرهنگیان را در زمینه سبک زندگی تاکید نموده و تصریح کرد: بسیج فرهنگیان با ایجاد شبکه کشوری بین معلمان هر رشته و انتقال تجربیات برای اصلاح محتوای درسی میتواند کمک بزرگی به آموزش و پرورش نماید.

گفتنی است در این جشنواره از برگزیدگان علمی و پژوهشی، قدر قلم و فضای مجازی تقدیر به عمل آمد.

نظر شما
پربیننده ها