سردار فضلی در تشریح عملیات فتح المبین مطرح کرد

موفقیت ما در سایت رادار، با اهمیت و غیرقابل باور بود

جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: موفقیت ما در نزدیکی‌های سایت رادار در حدی با اهمیت و غیر باور بود که سرداران لشکر همچون سردار شهید باقری و سردار شهید بقایی موفقیت ما را ازطریق بیسیم و تلفن باور نکردند؛ اما به تدریج همگان متوجه این پیروزی بزرگ در عملیات فتح‌المبین شدند.
کد خبر: ۱۳۵۹۷
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵ - 11March 2014

موفقیت ما در سایت رادار، با اهمیت و غیرقابل باور بود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس، سردار "علی فضلی" جانشین سازمان بسیج مستضعفین در بازدید از مناطق عملیاتی فتحالمبین به تشریح دستاوردهای این عملیات پرداخت و اظهار کرد: به همه شما خبرنگاران و اصحاب رسانه خوشامد میگویم، چرا که اینجا قطعهای از بهشت است و البته این جمله شعار نیست، زیرا فرزندان عزیز این مردم با اتکا و اعتماد به خداوند متعال و با اعتقاد قلبی و راسخ در این منطقه عملیاتی حضور پیدا میکردند.

وی در خصوص عملیات فتحالمبین گفت: در این عملیات که حدود 32 سال پیش اجرا شد نیروهای ارتش، سپاه، ژاندارمری و سایر نیروهای بسیج مردمی حضور داشتند.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین با اشاره با گستره جغرافیایی این عملیات تصریح کرد: عملیات فتحالمبین در منطقهای به وسعت 1700 کیلومتر انجام شد.

سردار فضلی افزود: تنگه زلیجان، منطقه دهلران و دشت عباس از جمله مناطق تحت پوشش این عملیات بود.

وی با اشاره به حضور یگانها و لشگرهای مختلف در این عملیات گفت: سه تیپ از سپاه، لشکر 77 خرمشهر، تیپ امام سجاد(ع) و  تیپ المهدی از جمله ارکانهای تشکیل دهنده ی این عملیات بودند.

جانشین ستاد مرکزی راهیان نور کشور با بیان اینکه محدوده این عملیات از جاده فکه به سمت سایت 4 و 5 رادار بود، افزود: در شب اول عملیات عمق میدان مین دشمن به 900 متر میرسید که در آن زمان ما نمیتوانستیم بر آن غلبه کنیم، اما به اذن و عنایت خداوند بر این محدوده غلبه کردیم.

سردار فضلی گفت: در پنجه رقابیه، تیپ 8 نجف اشرف با حضور سردار شهید کاظمی و تیپ 55 هوابرد ارتش مقاومت جانانهای را در این منطقه از خود به یادگار گذاشتند.

وی ادامه داد: شهید باکری در شب اصلی این عملیات با طرح از پیش تعیین شده با دشمن درگیر شد؛ به طوری که دشمن در تنگه زلیجان که عقبه نیروهای بعثی را تشکیل میداد شکست خورد و نیروهای ما توانستند به سمت میشداغ  پیشروی کنند.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین اذعان کرد: در منطقه دشت عباس و شمال این منطقه بین ما و دشمن بیش از سه روز جنگ بود و تجهیزات دشمن قابل شمارش و تصور نبود، چرا که آمار تانکهای دشمن از رزمندههای ما بیشتر بود.

فضلی با اشاره به حضور شهید جاویدالاثر شهید متوسلیان در تیپ حضرت رسول در دشت عباس و دلاورمردیهای این بزرگمرد گفت: شرایط چنان در دشت عباس سخت بود که در ابتدا قصد داشتیم عقبنشینی کرده و پایان عملیات را اعلام کنیم، اما با جوانمردی رزمندگانمان در دشت عباس، دشمن متجاوز را به سختی تنبیه کردیم.

وی افزود: موفقیت ما در نزدیکیهای سایت رادار در حدی با اهمیت و غیر باور بود که سرداران لشکر همچون سردار شهید باقری و سردار شهید بقایی موفقیت ما را ازطریق بیسیم و تلفن باور نکردند، اما به تدریج همگان متوجه این پیروزی بزرگ در عملیات فتحالمبین شدند.

فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج اظهار کرد: در این عملیات 1200 نفر از نیروهای عراقی توسط یک جانباز به نام برماسیان اسیر شدند و ایشان برای ما تعریف میکرد که "در لحظهای که به تانکها و نفربرها نزدیک شدیم خداوند چنان وحشتی در دل نیروهای بعثی قرار دارد که همه از نفربرها پیاده شدند و خود را تسلیم کردند".

سردار فضلی خاطرنشان کرد: تمام توپخانههای دشمن در این عملیات به تصرف ما درآمد.

وی ادامه داد: عراقیها در آن زمان وضعیت بدی داشتند، بنابراین ما تا حوالی تپههای 181 و182 پیشروی کردیم و لطف خدا و مددهای غیبی در سایه اخلاص بچهها را در ایین عملیات شاهد بودیم.

جانشین ستاد مرکزی راهیان نور کشور گفت: رمز عملیات از سوی امام راحل با تفعل ایشان به قرآن به نام فتحالمبین تعیین شد، بنابراین ظرف یک هفته منطقه عملیاتی فتحالمبین از اشغال دشمن خارج شد و به دامن امت اسلامی بازگشت.

سردار فضلی با اشاره به تعداد زائران کاروانهای راهیان نور در سال گذشته گفت: حدود 4 میلیون و 860 هزارنفر در قالب کاروانهای راهیان نور سازماندهی شدند که حدود 90 درصد آنها برای نخستین بار به مناطق عملیاتی سفر کرده بودند.

نظر شما
پربیننده ها