نقش تیپ ۲۹۹ زرهی دزفول در آزادسازی سوسنگرد

فرمانده تیپ ۲۹۹ زرهی دزفول به تشریح فعالیت‌های این تیپ در دوران دفاع مقدس پرداخت و نقش موثر آن را در آزادسازی شهر سوسنگرد تبیین کرد.
کد خبر: ۱۳۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲ - 13March 2014

نقش تیپ ۲۹۹ زرهی دزفول در آزادسازی سوسنگرد

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دفاع مقدس به خوزستان، سرهنگ "گودرز احمد وند" فرمانده نقش تیپ ۲۹۹ زرهی دزفول در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نزدیک به ۴ سال است که به عنوان فرمانده این تیپ توفیق خدمتگزاری به نظام جمهوری اسلامی ایران را دارم.

وی در ادامه به تشریح نقش تیپ ۲۹۹ زرهی دزفول در دوران دفاع مقدس و پس از آن، پرداخته و خاطرنشان کرد: تیپ ۲۹۹ زرهی دزفول یا همان تیپ زرهی ۲ سابق لشکر خوزستان، پس از حمله ناجوانمردانه دشمنان بعثی به کشور، در مناطق مرزی، ماموریت تقویت پاسگاههای مرزی را عهدهدار شد.

احمدوند با اشاره به خاطرات دوران دفاع مقدس و نقشآفرینی این تیپ در دوران جنگ افزود: رزمندگان این تیپ در اوایل جنگ با مسدود سازی راه دشمن در منطقه پل نادری، از نفوذ ویرانگرانه آنان به سواحل غربی رودخانه کرخه جلوگیری کرده و بدین ترتیب از جداسازی بخش شمال خوزستان از ایران عزیز، ممانعت کردند.

وی با تاکید بر حضور هوشمندانه لشکر زرهی خوزستان در دفاع مقدس افزود: رزمندگان این تیپ در راستای جلوگیری از نفوذ و پیشروی دشمن در زمانی که فقط یک ماه از آغاز جنگ گذشته بود، در برابر دشمن صفآرایی کرده و بیش از ۴۰ تانک دشمن را در منطقه پل نادری مورد هدف قرار دادند.

احمدوند افزود: منطقه پل نادری به لحاظ استراتژیکی برای دشمن به عنوان کلید دستیابی به خوزستان، محصوری می شد، به طوری که صدام در سالهای پس از جنگ اذعان کرد: ما اگر تمرکز نظامی که در خرمشهر ایجاد کردیم در جرف نادری اعمال میکردیم، به نتایج مطلوبتری دست مییافتیم.

فرمانده تیپ ۲۹۹ زرهی دزفول با توجه به نقش اساسی این تیپ در آزادسازی سوسنگرد افزود: مقام معظم رهبری که در آن زمان به عنوان نماینده حضرت امام در مناطق عملیاتی حضور فعال داشتند، فرمودند "اگر رزمندگان تیپ ۲۹۹ زرهی دزفول در این عملیات شرکت نمیکردند، عملیات آزادسازی شهر سوسنگرد با موفقیت به پایان نمیرسید" و این افتخار دیگری برای لشکر ۹۲ زرهی خوزستان ادر دوران دفاع مقدس میباشد.

وی تصریح کرد: این تیپ در تمام عملیاتهایی که در خوزستان انجام شده بود حضور موثری داشت، که مهمترین آنها عملیاتهای طریقالقدس، بیتالمقدس و رمضان بود.

احمدوند با تاکید بر نقشآفرینی رزمندگان این تیپ در دوران پس از جنگ خاطرنشان کرد: رزمندگان این تیپ با حضور در سلسله رزمایشهای جمهوری اسلامی ایران، همواره توانمندی خود را در راستای حفظ انقلاب اسلامی، ایجاد بازدارندگی در برابر تهدایدات دشمن و افزایش آمادگی رزمی، به مرحله اجرا گذاشته است.

وی در پایان اضافه کرد: تربیت نیروهای متخصص، برگزاری کلاسهای عقیدتی، ارتقا سطح دانش پایوران، اجرای برنامههای فرهنگی برای خانواده پایوران، از جمله دیگر اقدامات این مجموعه است.

نظر شما
پربیننده ها