سید عباس دانایی رییس حوزه هنری استان سمنان با اشاره به اینکه انقلاب به معنای دگرگون شدن است و هنر انقلاب هم بعد از وقوع انقلاب، هنر را از انحطاط و قهقرایی که به آن گرفتار شده بود، به سوی رشد و تعالی و بالندگی سوق داد، گفت: عناصر فساد انگیز را به نکات مثبت و نیکو تبدیل نمود تا آنچه مد نظر ائمه و پیامبران بود تحقق یابد. این تغییر از انحطاط به سوی بالندگی را می توان هنر انقلاب نامید.
دانایی ادامه داد: بعد از انقلاب هنرمندان متعهد آثار هنری که برگرفته از هنر غربی بود را دگرگون کرده و به همه جنبه های مختلف هنر توجه ویژه نشان دادند. انقلاب موقعیت ممتازی برای رشد و ارتقای هنر در عرصه های انقلاب ایجاد نمود.
رییس حوزه هنری استان سمنان با اشاره به اینکه در دوران صفویه به هنر ایرانی اسلامی توجه شده و رشد خوبی در عرصه های هنری به وجود آمده بود، گفت: متاسفانه در دوران قاجار و پهلوی جامعه رو به سوی کارهای تقلیدی و غربی آورد و از آنها الگوبرداری نمود و بدین ترتیب از ریشه ها و منابع غنی فرهنگی و دینی خود غافل ماندیم.
وی اضافه کرد: بعد از انقلاب اسلامی هنرمندان متعهد ایده های خود را در قالب های مختلف سینما، تجسمی، ادبیات و ... پیاده کرده و تغییرات بنیادی ایجاد نمودند. این تغییرات نیاز به کار فراوان داشت از این جهت که بعد از سی و اندی سال یک سبک هنری ایرانی اسلامی در قالب کارهای هنری به جامعه تقدیم گردید.
دانایی حوزه هنری را به عنوان مرجع هنر انقلاب معرفی کرد و افزود: این مرکز از متفکران بخش های مختلف هنری که صاحب دانش و تفکر نو هستند دعوت می نماید تا سبک و مکتب جدیدی متناسب با جریان انقلاب ایجاد نمایند؛ هم اکنون دانش آموختگان ما باید از منابع اصیل ایرانی و از مکتب و سبک هنرانقلاب بهره مند گردند.
رییس حوزه هنری استان سمنان به یکی از فرمایشات مقام معظم رهبری که می فرمایند: اسلام از ابتدا در قالب یک کار صد در صد هنری ارائه شده و آن قرآن است، اشاره کرد و گفت: ایشان هنرمندان انقلاب اسلامی را جمع کردند و هنر انقلاب را شکل دادند تا افرادی همچون شهید آوینی بر اساس این تفکر پیش روند و برای همیشه هنر انقلاب زنده بماند.
وی با بیان اینکه نباید از جریان فکری در کشور برای تولید سبک هنر انقلابی اسلامی غافل شویم، عنوان کرد: هنرمندان متعهد دست به دست هم دهند تا مکتب ایرانی اسلامی حفظ گردد تا دورنمای زیبایی از هنر انقلاب اسلامی داشته باشیم.