به گزارش دفاعپرس از قم، سردار فتحالله جمیری فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) در دیدار با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم با تاکید بر ضرورت جلب مشارکت عمومی در حفاظت از محیط زیست اظهار داشت: در شرایط کنونی، گسترش فضای سبز و نهالکاری از مهمترین راهکارهای پیشگیری از آلودگی هوا و مقابله با گردوغبار است و باید تمامی ظرفیتهای استانی در این مسیر بهکار گرفته شود.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه محیط زیست در معارف اسلامی عنوان کرد: خداوند متعال نخستین حامی طبیعت است، اما انسانها در طول تاریخ با بهرهبرداری بیرویه، منابع طبیعی و محیط زیست را بهشدت تخریب کردهاند.
فرمانده سپاه قم خاطرنشان کرد: اگر امروز از تخریب و آلودگی محیط زیست جلوگیری نکنیم، در آینده باید چندین برابر آن را برای درمان و سلامت مردم هزینه کنیم. استقرار صنایع آلاینده بدون ارزیابی دقیق، بهمرور پیامدهای اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی گستردهای برای جامعه به همراه دارد.
وی افزود: مجموعه سپاه و بسیج استان قم علاقهمند و متعهد به حفظ محیط زیست است و در تمامی برنامههای خود، حفاظت از منابع طبیعی و سلامت زیستمحیطی شهروندان را به عنوان یکی از اولویتهای محوری مورد توجه قرار خواهد داد.
انتهای پیام/