به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، امیر سرتیپ ستاد "مصطفی سلامی" در گفتوگو با فارس در مسقط، با اشاره به حضور شناورها و تجهیزات نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این رزمایش به همراه بالگردهای ۲ کشور و همچنین شناورهای نیروی دریایی عمان در این رزمایش را گسترده توصیف و تاکید کرد که رزمایشها بین ۲ کشور همواره در حال توسعه بوده و در این رزمایش هم مراحل آن با سرعت، دقت و هدایت شده برگزار شد.
امیر سلامی همچنین با اعلام موفقیت آمیز بودن این رزمایش مشترک، گفت: بر اساس معاهده بین نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران و عمان، رزمایش مشترک امداد و نجات دریایی هر ساله در یکی از دو کشور برگزار میشود که قرار است رزمایش بعدی سال آینده در آبهای سرزمینی کشورمان در خلیج فارس برگزار شود.
معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح به همجواری ۲ کشور ایران و عمان با تنگه هرمز اشاره کرد و اظهار داشت: نزدیکی سرزمینی ۲ کشور با تنگه استراتژیک هرمز و نیاز این منطقه به ثبات و امنیت پایدار و تامین امنیت عبور و مرور کشتیها و با توجه به تهدیدهایی که برای این کشتیها وجود دارد نقش مؤثر و اصلی ایران و عمان را در ایجاد امنیت منطقه پر رنگ میکند.
وی همچنین درباره فعالیتهای یازدهمین کمیته دوستی نظامی مشترک ۲ کشور اظهار داشت: این نشست از یکشنبه گذشته هفدهم فروردین ماه آغاز شده و تا جمعه آینده بیست و دوم فروردین ماه ادامه خواهد داشت که در جلسه نخست آخرین مسائل آموزشی و فنی و تخصصی و مسائل مرزهای مشترک آبی و رزمایشی بحث و تبادل نظر شد.
رزمایشهای نظامی بین دو کشور گسترش مییابد
امیر سلامی در ادامه گفت: مذاکراتی درباره توسعه رزمایشهای نظامی بین دو کشور انجام شده و هیأت عمانی نیز نظر مساعدی برای توسعه رزمایشها داشتهاند که به تدریج این رزمایشها گسترده خواهد شد.
وی افزود: توافقاتی درباره موضوع اعزام و تبادل دانشجو در مراکز آموزشی نظامی ۲ کشور و موضوع بازدیدهای تخصصی و فنی نیروهای نظامی از ۲ کشور انجام شده که میبایست وارد مرحله اجرایی آن شویم.
معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح و هیأت همراه در ادامه سفر به عمان قرار است با رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح و فرماندهان نیروی دریایی، زمینی و هوایی عمان دیدار کنند.