جانشین قرارگاه خاتم‌الاوصیاء(ص) عنوان کرد

نهادینه کردن الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت وظیفه جوانان نخبه ایرانی

آیین "تجلی شیدایی" ویژه بزرگداشت اولین سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه تفرش در سالن اجتماعات حاج‌نصیر این دانشگاه برگزار شد.
کد خبر: ۱۶۱۰۲
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵ - 15April 2014

نهادینه کردن الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت وظیفه جوانان نخبه ایرانی

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، "عظیم ابراهیم پور" جانشین قرارگاه خاتمالاوصیا(ص) در این آیین گفت: تلاش در جهت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه نهادینه کردن الگوی پیشرفت اسلامی و ایرانی و اقتصاد مقاومتی وظیفه خطیر جوانان نخبه ایرانی در فتح قلههای پیشرفت و توسعه انقلاب اسلامی ایران و تبدیل ایران به الگوی پیشرفت برای تمام جهانیان است.

وی افزود: هماکنون جریان نخبگان انقلابی کشور باید با جانمایی خود در نهاد ولایت ضمن طی کردن مسیر شهدا با فراهم کردن مقدمات پیشرفت و توسعه کشور دین خود را به شهدا ادا کند.

براساس این گزارش، "محمد قاسم سحاب" سرپرست دانشگاه تفرش نیز در این آیین گفت: ایستادگی و دفاع رزمندگان از مرزهای کشور در طول هشت سال دفاع مقدس اقدامی قابل تکریم و ستودنی است.

وی با اشاره به اینکه در دین مبین اسلام بیش از سایر ادیان به این اقدام اهمیت داده شده است، افزود: دین اسلام با اتخاذ واژه شهادت و شهید برای این ارزش آنرا برای مسلمانان برجسته کرده است که این امرنشاندهنده اهمیت ویژهای است که اسلام برای شهید و شهادت قائل شده است. در این راستا احداث یادمان شهدا در محیط علمی و فرهنگی دانشگاهها یک حرکت عمومی و یک ابتکار بود که در کشور ما به منظور زنده نگهداشتن فرهنگ ایثار و شهادت به شیوه متفاوت با سایر کشورها که اقدام به احداث یک بنای سمبلیک تحت عنوان مقبره سرباز گمنام و یا عناوین مشابه میکنند، از چند سال پیش آغاز شده است و در زمان ریاست قبلی سنگ بنای چنین یادمانی در دانشگاه تفرش نیز گذاشته شده است.

سرپرست دانشگاه تفرش اظهار کرد: این یادمان در آینده موجب خواهد شد فرزندان این مرز و بوم که در دانشگاه تفرش تحصیل خواهند کرد در سالگرد شهدا با دیدن این یادمان فرهنگ شهادت و آن برهه ارزشمند از تاریخ کشور را مرور کنند.

روایتگری دفاع مقدس توسط حجتالاسلام میرغفاری، حضور مادر و برادر شهید احمد افشار (شهید شناسایی شده پس از ۳۰ سال) و گلباران مزار شهدای گمنام دانشگاه تفرش توسط شرکت کنندگان در این مراسم از دیگر برنامههای این آیین بود.

دو شهید گمنام دانشگاه تفرش در عملیات والفجر۸ و بدر به درجه والای شهادت رسیده و ۲۵ فروردین سال ۹۲ در این دانشگاه به خاک سپرده شدند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار