عباس رافعی در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری دفاع مقدس گفت: هرانسانی چه هنرمند باشد و چه نباشد وقتی می بیند که نقشه جفرافیایی فلسطین از سال 1348 روز به روز کوچکتر شده و به اینجا رسیده که درحال حاضر به اندازه یک پونز شده است، متاثر می شود و در برابر این جنایتی که در کشور فلسطین اتفاق افتاده است موضع می گیرد.
وی افزود: همان طور که کشتار مردم مسلمان در صربستان و سوریه انسان را ناراحت می کند، اتفاقات فلسطین هم بسیار ناراحت کننده است. هرهنرمندی چه نقاش، چه فیلمساز، چه نویسنده، چه مجسمه ساز وظیفه دارد در مورد ملت فلسطین آثارهنری تولید کند و در این رابطه اطلاع رسانی کند.
تهیه کننده و کارگردان فیلم " آزادراه " تصریح کرد: من بنا به احساس وظیفه و احساس تکلیفی که داشتم دو فیلم سینمایی با نامهای "تولدی دیگر" و "بیگانگان" را در این زمینه تولید کردم و امیدوارم که کارم را خوب انجام داده و تماشاگر را از خود راضی کرده باشم.
وی ادامه داد: فیلم ساختن در مورد فلسطین علاوه بر اعلام حمایت ما از مردم فلسطین این حسن را برای مردم ما دارد که با سرنوشت مردم فلسطین آشنا می شوند و با چشم خود می بینند که ورود بیگانه به کشورچه عواقب تلخ و ناگواری را به همراه دارد.
نویسنده و کارگردان فیلم "راز مینا" اذعان داشت: کشورهای سوریه و لبنان و فلسطین خاکریز اول ما در منطقه هستند و سقوط آنها به معنی از دست دادن خاکریز اول و خط مقدممان است. سقوط این کشورها باعث می شود تا کشور ایران در منطقه بسیار آسیب پذیر شود.
رافعی افزود: بخش خصوصی در مورد فلسطین فیلم نمی سازد چون احتمال بازگشت سرمایه دراین مورد بسیار کم است بنابراین بخش دولتی باید در این مورد فیلم بسازد و این موضوع را در اولویت کاری خودش قرار دهد.
تهیه کننده و کارگردان "ملاقات" اظهار داشت: من فیلمنامه ای تصویب شده در مورد فلسطین دارم ودو سال است که پیگیری می کنم تا کد تولید برای آن بگیرم و آن را برای تلویزیون تولید کنم اما هنوز موفق نشده ام ، قرار بود که این فیلم را با حمایت بخش خصوصی کشور سوریه تولید کنم که متاسفانه در سوریه این اتفاقات افتاد و ما نتوانستیم این کار را انجام دهیم.
وی ادامه داد: اگر این اتفاق در سوریه روی می داد برای من خیلی خوشایند بود چون مردم سوریه حرف و عملشان یکی است و صادقانه باانسان برخورد میکنند.
نویسنده و کارگردان فیلم "آفتاب برهمه یکسان می تابد" خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی درباره حمایت از انتفاضه فلسطین دبیرخانه مستقل دارد، در بسیاری از نهادها و دستگاههای دولتی هم اولویت اول فلسطین است اما متاسفانه مدیران فرهنگی ما مساله فلسطین را در اولویت خود ندارند و علاقه ای به کار کردن در این زمینه نشان نمی دهند.