چک، یک نظامی اسرائیلی را اخراج کرد

مقامات جمهوری چک یک نظامی اسرائیلی را که در جنگ‌های غزه و لبنان شرکت کرده بود، در فرودگاه پراگ بازداشت و سپس از این کشور اخراج کردند.
کد خبر: ۷۸۸۹۱۸
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶ - 29October 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحرونوت»، امروز (چهارشنبه) گزارش داد یک نظامی ارتش اسرائیل در فرودگاه بین‌المللی «واتسلاو هاول» در شهر پراگ توسط نیرو‌های پلیس بازداشت و از ورود به جمهوری چک منع شده است.

چک، یک نظامی اسرائیلی را اخراج کرد

 این اقدام پس از آن صورت گرفت که فرانسه هشدار جنایی علیه این نظامی صادر کرده بود. روزنامه یدیعوت آحارانوت نوشت وزارت خارجه اسرائیل در این ماجرا مداخله کرد، اما مدعی شد که موضوع «ارتباطی با خدمت نظامی او ندارد». با این حال، خود نظامی گفته است که مقامات چک به او اطلاع داده‌اند فرانسه وی را به دست داشتن در «جرایم جدی» متهم می‌داند.

 در پی جنگ اسرائیل علیه غزه، عده‌ای از نظامیان اسرائیلی در معرض پیگرد‌های قضایی بین‌المللی قرار گرفته‌اند. سازمان‌های حقوق بشری در چند کشور اروپایی بر پایه تصاویر و ویدیو‌هایی که خود نیرو‌های اسرائیلی در جریان حملات نظامی منتشر کرده‌اند، پرونده‌هایی درباره ارتکاب «جنایات جنگی» علیه این نظامیان گشوده‌اند.

 در جریان دو سال جنگ علیه نوار غزه، صد‌ها نظامی اسرائیلی ویدیو‌ها و تصاویری از کشتار، تخریب و شکنجه غیرنظامیان و ویرانی زیرساخت‌ها در غزه منتشر کرده‌اند. تاکنون بیش از ۶۸ هزار فلسطینی در حملات ارتش اسرائیل به شهادت رسیده‌اند و ۱۷۰ هزار و ۴۰۲ نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند که بیشتر آنان کودکان و زنان هستند.

بر اساس گزارش‌ها، بیش از ۹۵۰۰ قربانی دیگر در نوار غزه هنوز زیر آوار‌ها هستند و تلاش‌های برای بیرون کشیدن اجساد آنان ادامه دارد.

انتهای پیام/955

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار