واشنگتن: انتخابات ریاست‌جمهوری سوریه نامشروع است

سخنگوی کاخ سفید همراستا با دیگر متحدان آمریکا، انتخابات ریاست‌جمهوری در سوریه را "فاقد مشروعیت و اعتبار" خواند و مدعی شد نظام سوریه تلاش می‌کند تا بدلی از دموکراسی را به نمایش بگذارد.
کد خبر: ۱۶۷۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۲ - 22April 2014

واشنگتن: انتخابات ریاست‌جمهوری سوریه نامشروع است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، "جی کارنی" سخنگوی کاخ سفید شب گذشته (دوشنبه) به اعلام موعد برگزاری انتخابات ریاستجمهوری در سوریه واکنش نشان داد و این انتخابات را بیاعتبار و نامشروع خواند.

رئیس پارلمان سوریه دیروز اعلام کرد که انتخابات ریاستجمهوری این کشور روز ۱۳ اردیبهشت برگزار میشود. در پی اعلام وی، کشورهای غربی از جمله انگلیس و همچنین "بانکیمون" دبیر کل سازمان ملل این انتخابات را فاقد اعتبار خوانده و مدعی شدند که این کار موجب طولانیتر شدن بحران سوریه میشود.

"کارنی" که در جمع خبرنگاران صحبت میکرد، گفت "بشار اسد" تلاش میکند تا خود را به عنوان فردی که به صورتی دموکراتیک حکومت میکند، جا بزند، اما این انتخابات "بدل دموکراسی است و چه در داخل و چه در خارج از سوریه فاقد مشروعیت و اعتبار است."

دوره ریاستجمهوری در سوریه هفت ساله است و نامنویسی از نامزدهای تصدی این پست، آغاز شده است. کشورهای غربی علاوه بر مخالفت با اصل انتخابات، بیتوجه به نظر مردم سوریه، اصرار دارند که اسد در آن شرکت نکند. این در حالی است که بحران سوریه که بیش از ۳ سال از آغاز آن میگذرد و تاکنون جان دهها هزار نفر را گرفته، از آغاز با ادعای دموکراسیخواهی آغاز شد و با حمایتهای کشورهای غربی از گروههای تروریستی، اکنون به جنگی تمام عیار بدل شده است.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار