خبرگزاری دفاع مقدس: توهین و اهانت به هر انسانی معمولاً امری ناپسند و مذموم شمرده می شود و علی رغم برخی شعارها در عرصه آزادی بیان، افکار و ادعا مبنی بر رعایت حقوق همگانی، در دنیای امروز شاهد توهین به مقدسات هستیم که این امر نیز سابقه ای طولانی دارد.
سابقه ارتداد در اسلام
سابقه ارتداد در اسلام به دوران پیامبر اکرم (ص) بر می گردد. همه سیره نویسان و گزارشگران تاریخ اتفاق دارند که حداقل چهار نفر در عصر رسالت بدین جرم اعدام شده اند. در جریان فتح مکه و بعد از عفو عمومی پیامبر(ص) آن حضرت دستور قتل چهار نفر را که به جرم ارتداد تحت تعقیب بودند را صادر فرمود که این چهار نفر را بکشید ولو که خودشان را به پرده کعبه آویزان کرده باشد (محمد حسن نجفی, جواهرالکلام, ج41, ص 436).
اهانت هدفمند به پیامبر اکرم
در دنیای امروز و در جریان سیل گسترده اهانت ها، برخی از این توهین ها نیز متوجه اسلام و پیامبر عظیم الشان(ص) آن بوده است.
در مهر 1384 روزنامه پر تیتراژ "یولند پوستن" به بهانه آزادی بیان، تصاویری اهانت آمیز به پیامبر اکرم(ص) منتشر کرد. روزنامه "مگزنیز" نروژ نیز این تصاویر را در سال بعد برای دومین بار چاپ کرد. چاپ این کاریکاتورها در روزنامه یولند پوستن و متعاقب آن روزنامه های چند کشور دیگر اروپایی، خشم مسلمانان جهان را برانگیخت.
اما این پایان اسلام ستیزی و اسلام هراسی غرب نبود. در سال 1387 غرب با ساخت فیلم توهین آمیز "فتنه" بار دیگر آزادی بیان را معنا کرد و در این فیلم اسلام را دشمن آزادی، خشونت طلب و همچنین مسلمانان را تروریست و وحشی معرفی کرد.
غرب در سال 1388 با قتل مروه شروینی (شهیده حجاب) مخالفت و اسلام ستیزی خود را به جهانیان اعلام کرد.
نمونه ی دیگر از توهین به مقدسات مسلمانان کتاب "ستم سکوت" است. این کتاب حاوی کاریکاتورهای موهن درباره پیامبر اسلام بود که چند سال قبل در نروژ توسط یک نقاش دانمارکی مرتد کشیده شده بود و در سال 1390 هم مجددا تجدید چاپ شد.
این موارد تنها گوشه ای از اقدامات غرب علیه اسلام بود که به صورت هدفمند از مجاری مختلف و توسط اشخاص و ارگان های گوناگون انجام شده است. اما سبقه این اهانت ها را باید در توهینی که سلمان رشدی مرتد به کتاب مقدس مسلمانان داشت جست و جو کرد.
او یک مرتد است
امام خمینی (ره) در همان دوران با صدور پیام و مرتد اعلام کردن وی، حادثه را در نطفه خفه کرد و از کلید خوردن یک نبرد تبلیغاتی توسط نظام سلطه و کانون های شیطانی تفکرات و اندیشههای غربی و صهیونیستی جلوگیری کرد. امام خمینی (ره) با حکم شجاعانه خود علاوه بر نشان دادن قدرت مرجعیت، ایستادگی و دفاع از ارزش های اسلامی را در مقابل هر گونه اهانت به اسلام و ساحت پیامبر اعظم (ص) و اهل بیت (ع) به جهانیان اعلام کرد. در متن این پیام آمده است:
بسمه تعالى
إنا للَّه و إنا إلیه راجعون
به اطلاع مسلمانان غیور سراسر جهان مى رسانم مؤلف کتاب «آیات شیطانى» که علیه اسلام و پیامبر و قرآن، تنظیم و چاپ و منتشر شده است، همچنین ناشرین مطلع از محتواى آن، محکوم به اعدام مى باشند. از مسلمانان غیور مىخواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسى جرأت نکند به مقدسات مسلمین توهین نماید و هر کس در این راه کشته شود، شهید است ان شاء اللَّه. ضمناً اگر کسى دسترسى به مؤلف کتاب دارد ولى خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرفى نماید تا به جزاى اعمالش برسد.
و السلام علیکم و رحمة اللَّه و برکاته
روح اللَّه الموسوی الخمینى
لبیک مصطفی مازح به فرمان امام
به دنبال انتشار پیام امام خمینی مبنی بر مرتد شناختن سلمان رشدی، افراد بسیاری گوش به فرمان رهبر کبیر انقلاب دل به هلاکت آن کافر بستند. از جمله این افراد باید به جوان مسلمانی از پایتخت آفریقای جنوبی اشاره کرد. چهاردهم مرداد ماه 1368، در حالی که تنها چهار ماه و بیست روز از فتوای تاریخی روح خدا درباره حکم قتل سلمان رشدی مرتد می گذشت، خبری مهم در رسانه های جهان منتشر شد؛ تیتر خبر این بود:«رشدى، هدف بمبگذارى در هتل.»
مصطفی محمود مازح پس از استقرار، خود را به محل اقامت این نویسنده مرتد در لندن رساند و در حالی که با خود مقادیر زیادی مواد منفجره حمل میکرد در ساختمان وی جای گرفت. هر چند به ظاهر افتخار نابود شدن عنصر خبیث دست پرورده نصیب مصطفی مازح نگردید؛ اما خداوند بهترین و کامل ترین مزد و پاداش وعده داده شده خود یعنی شهادت را به وی عطا فرمود.
باید به این نکته اشاره کرد که اسلام ستیزی غرب پایانی ندارد و غرب درصدد آن است که بزرگ ترین ضربه ها را در بدترین شرایط به اسلام وارد نماید و در مقابل تمامی مسلمانان، در این راه، مصطفایی خواهند شد که شهادت را با جان و دل خریدار هستند و امنیت و آسایش را از غرب و مهره های غرب خواهند گرفت، چنان که تاکنون از سلمان رشدی مرتد، امنیت و آسایش را ربوده اند.