حجت‌الاسلام ذوالنوری در گفت‌وگو با دفاع مقدس:

افکار شهید مطهری پشتوانه معرفتی نظام است

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: افکار شهید آیت‌الله مطهری پشتوانه معرفتی برای نظام است.
کد خبر: ۱۷۳۹۰
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۶ - 28April 2014

افکار شهید مطهری پشتوانه معرفتی نظام است

حجتالاسلام والمسلمین "مجتبی ذوالنوری" مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه، در گفتوگو با خبرگزاری دفاع مقدس با اشاره به این نکته که حضرت امام(ره) از کسی بدون دلیل تعریف نمیکردند، اظهار کرد: حضرت امام خمینی(ره) شهید آیتالله مطهری را محصول عمر و پاره تنشان معرفی کردند.

وی با اشاره به فرمایشی از امام خمینی(ره) افزود: امام(ره) در مورد آموزش به روشنفکران، آثار شهید مطهری را پیشنهاد میکردند و تاکید داشتند که آثار آیتالله مطهری بسیار آموزنده است.

حجتالاسلام ذوالنوری اضافه کرد: باید به شخصیت مجاهد و علمی شهید مطهری توجه ویژه داشت، چرا که ایشان شخصیتی ولایتمدار و انقلابی داشتند.

وی تصریح کرد: یکی از پشتوانههای نظریهپردازان، محتوای آثار شهید آیتالله مطهری است.

حجتالاسلام ذوالنوری اذعان کرد: ایشان از طراحان نظام جمهوری اسلامی بودند و آثار و افکارشان یک پشتوانه معرفتی برای نظام جمهوری اسلامی است.

وی ادامه داد: شهید آیتالله مطهری به عنوان یک معلم، اسوهای بزرگ برای تمامی معلمان، استادان و برای تمام کسانی که مبانی اعتقادی و محتوای دینی را تبیین میکنند، است.

حجتالاسلام ذوالنوری گفت: شهید مطهری الگوی کامل و مصداق یک معلم بود که در تعلیم نفس متربیان خود میتواند موثر باشد. به همین دلیل روز شهادت ایشان روز معلم نامگذاری شده است.

وی با تاکید بر این نکته که در سپاه کار عقیدتی بخش عمدهای را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: مراکز آموزشی، مربیان عقیدتی و سیاسی سپاه باید در تمام شیوههای خود از شخصیت شهید مطهری تبعیت کنند و افکار ایشان را در تمام مراحل آموزش خود اجرایی کنند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار