به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از رای الیوم، "ژنرال عاموس یادلین" که هماکنون ریاست مرکز پژوهشهای امنیت ملی اسراییل وابسته به دانشگاه تلآویو را برعهده دارد و با نهادهای امنیتی و سیاسی این رژیم در ارتباط است در اظهاراتی گفت: حزبالله موشکهای بالستیکی را در سطح یکی از بیمارستانهای پایتخت لبنان (بیروت) برای مواجهه آتی با دولت عبری نصب کرده است.
این ژنرال بازنشسته ارتش اسراییل در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به اینکه حزبالله به شلیک این موشک و موشکهای دیگر به قلب شهر تلآویو در مرکز اسراییل مبادرت خواهد کرد، افزود: آمارهای اسراییل نشان میدهد که در صورت اصابت موشکهای حزبالله به تلآویو بیش از ۵۰۰ شهروند تاوان آن را خواهند پرداخت.
او در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: حزبالله توانسته است که هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) که توان بسیار بالایی دارد، بر فراز دولت عبری بفرستد.
فرمانده سابق دایره اطلاعات نظامی اسراییل در پایان اظهار کرد: حزبالله عملاً نیمی از حکومت لبنان است، همانطوری که حماس در باریکه غزه است.