به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، حجتالاسلام و المسلمین "علی سعیدی" نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران که به عنوان سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته قم سخن میگفت، اظهار کرد: در مقابل انقلاب اسلامی و نهضت دینی، چهار گفتمان و جریان ایستادگی کردند که نخستین آنها گفتمان لیبرالیستی بود.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران افزود: دست بافتههای غرب در نهضت اومانسیم که پس از رنسانس حادث شد، متاسفانه در جوامع اسلام هم رسوخ کرد و سبب پیاده شدن مدل اندیشه غربی در این کشورها شد و حتی متون دانشگاهی و گفتار اساتید را تحت تاثیر قرار داد.
حجت الاسلام سعیدی خاطرنشان کرد: ملی گرایی دومین جریانی بود که در مقابل نهضت دینی ایستادگی کرد که برآمده از نقشه کشورهای استکباری برای تقویت ناسیونالیسم در کشورهای اسلامی بود و در قالبهای متنوعی چون پان ترکیم، پان عربیسم، پان ایرانسیم و حتی به عنوان ملی گرایی دولتی که پهلوی مشوق آن بود، جلوه کرد.
وی از جریان چپ مارکسیستی به عنوان سومین جریان مقابل جریان نهضت دینی نام برد و تصریح کرد: انقلاب سوسیالیستی شوروی سابق، وقتی به کشورهای اسلامی رسید، ما شاهد ایجاد جریان چپ مارکسیستی در عراق، سوریه، لیبی و الجزایر بودیم که شهدایی چون مطهری و مفتح در مقابل آن در دانشگاه تهران ایستادند و شهید صدر هم در عراق عمق انحراف این جریان را افشا کرد.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران افزود: چهارمین جریانی که در مقابل امام راحل ایستاد، جریان التقاطی بود که منافقین از جمله کسانی بودند که گرفتار آن شدند و بنای ایدئولوژی خود ر ابا ترکیب چند جریان و تفکر گوناگون به هم آمیختند، سپاه در مقابل این جریان نیز ایستاد و رهبران روحانی و عالمانی که در مقابل این امواج خطرناک در ۲۰۰ سال اخیر ایستادند، جهادی سنگین و به تعبیری بزرگترین جهاد را بر دوش کشیدند.
وی خاطرنشان کرد: عالم اسلامی مانند شهید مطهری که کتابهای متعددی در سر موقع خودش نوشت و سخنرانیهای سر بزنگاه را انجام داد، باید در موقعش سخن بگوید و با شیوهای درست با آسیبها روبهرو شود.
حجتالاسلام سعیدی تاکید کرد: دینشناسی نخستین ویژگی شهید مطهری بود زیرا دین یک مجموعه ای است که نیاز به فهم و درک صحیحی از تمام اجزای خود دارد و شهید مطهری هم به خوبی بر ابعاد دین مسلط شد، اکنون با گذشت ۳۵ سال از انقلاب اسلامی، هنوز از زبان کسانی که انتظاری از آنها نیست حرفهایی را میشنویم که با چارچوبهای مشخص شده به وسیله پیامبر اسلام (ص) سازگاری ندارد، نمونه آنها مردمسالاری سکولار گفتن است.
وی افزود: دومین ویژگی شهید مطهری زمانشناسی خوب ایشان بود زیرا عالمان دین دیده بانان حریم مذهب نیز هستند و باید نسبت به شرایط و نیازهای زمانه آگاه و مسلط بوده و جلوتر از بقیه حرکت کنند؛ این چنین ویژگیهایی در افرادی همچون امام خمینی (ره) و شهید مطهری و رهبر معظم انقلاب دیده میشود.
حجت الاسلام سعیدی تصریح کرد: از پیامبر اکرم (ص) در هنگام رحلت نقل است که فرمودهاند پس از من امتم به ۷۳ جبهه تقسیم میشوند و تنها یک جبهه بر حق است که باید گفت جبههای حق است که ولیفقیه در رأس آن قرار دارد و توسط ایشان رهبری میشود.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به سخن امام راحل مبنی بر اینکه اگر سپاه نبود، کشور هم نبود، اظهار کرد: در طول ۳۲ سال خدمتم در سپاه پاسداران، این جمله را لحظه به لحظه دیدم و ما باید به گفتمان دینی مسلط شویم و جریانات انحرافی را بشناسیم.
وی افزود: از ابتدای انقلاب تاکنون شاهد دو نوع برداشت از حکومت دینی بودیم که یکی مردم سالاری دینی و دیگری مردم سالاری سکولار بوده است که ما به دنبال دولت دینی بودیم نه دین دولتی.
حجت الاسام سعیدی خاطرنشان کرد: از ابتدای انقلاب شاهد گفتمان بنی صدر، گفتمان اصلاحات، گفتمان کارگزاران و دیگر گفتمانها بودیم و حتی امام راحل با شاگردشان نیز مرزبندی کردند و ما باید در سپاه این گفتمانها را بشناسیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: اهداف سپاه همانهایی است که در افکار شهید مطهری آمده و رهبر معظم انقلاب فرمودند که معنویت باید در عمق جان پاسداران نفوذ کند زیرا معنویت بن مایه وجودی هر پاسدار است.