به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، سردار "حسین بتولی" رئیس پلیس آگاهی ناجا روز گذشته در کمیسیون تخصصی مقابله با سرقت که با حضور سردار "معصوم بیگی" جانشین پلیس پیشگیری ناجا و سردار اسحاقی فرمانده انتظامی خوزستان و کلیه فرماندهان و روسای پلیسهای تخصصی سراسر استان برگزار شده بود، هدف از راهاندازی قرارگاههای مبارزه با سرقت در استانها را، پیشگیری از افزایش انواع سرقت، ایجاد ناامنی روانی برای مجرمان و سارقان در مناطق جرمخیز و تولید و توسعه احساس امنیتی مطلوب در جامعه عنوان کرد.
وی در ادامه از جمله اقدامات ناجا در سال جاری را توجه و اهتمام جدی به تقویت کلانتریها و واحدهای تخصصی پلیس به منظور حضور بیشتر در کنار مردم دانست و گفت: حضور پلیس یعنی احساس امنیت و مردم باید این احساس را در بهترین شرایط درک کنند.
سردار بتولی بر جلب مشارکتهای هدفمند پلیس با سازمانها، اصناف و تشکلهای اجتماعی تاکید کرد و افزود: یکی از ارکان مسلم امنیت به عنوان اصلی ترین نیاز اجتماعی، مشارکت دادن اقشار مختلف جامعه در حفظ، گسترش و استمرار آن و تعامل فعال آنها با حوزه های امنیتی از جمله نیروی انتظامی است، لذا پلیس باید از همه توانها و موقعیتها در تامین امنیت جامعه بهرهگیری کند.
این مقام ارشد پلیس اظهار داشت: فرماندهان و روسای پلیسهای تخصصی باید با درایت و هوشمندی به تحلیل شرایط اجتماعی و جغرافیایی جرائم پرداخته و با تنظیم برآوردی صحیح از جرم، فرایند پیشگیری و مقابله با این پدیده را مدیریت کنند.
در ادامه سردار "معصومبیگی" جانشین پلیس پیشگیری ناجا طی سخنانی با اهمیت دادن به نقش آموزش همگانی در جامعه بیان داشت: باید امنیت را عمومی کرده و با آموزش همگانی تمامی اقشار اجتماعی، فرهنگ خودکنترلی و خودنگهداری را در جامعه تقویت کنیم.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با تاکید بر فعالسازی موسسات خدماتی مراقبتی در استان بیان داشت: راهاندازی و تقویت این گونه موسسات خدماتی نظیر پارکبانها، نگهبانان محله و... عاملی موثر در کاهش سرقت است.
سردار معصوم بیگی علت وقوع سرقتهای خرد در جامعه را در اغلب موارد بیکاری و اعتیاد دانست و گفت: فراهم سازی اردوگاههای بازپروری معتادان در استان گامی موثر در کاهش انواع جرائم است.
جانشین پلیس پیشگیری ناجا در بخشی دیگر با اعلام راهاندازی پلیسهای افتخاری در کشور عنوان کرد: درواقع هدف اصلی از تشکیل پلیس افتخاری بکارگیری و استفاده از ظرفیتهای عظیم مردمی در تولید امنیت در جامعه است.
این مقام انتظامی ادامه داد: کمک به ناجا در توسعه و تحکیم نظم و امنیت اجتماعی، توسعه مشارکتهای مردمی و جلب اعتماد عمومی جامعه به اجرای قوانین و مقررات انتظامی، تقویت توان، تحرک و پویایی ناجا در انجام ماموریتها، بهرهبرداری از اطلاعات و توان مردمی در ماموریتهای محوله و... از جمله اهداف عمده نیروی انتظامی در جذب و بکارگیری پلیس افتخاری است.