به گزارش خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس، سرلشکر سیدیحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا و عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع)، در جمع خبرنگاران، معلمان را انسانهایی خردمند و خدمتگزار دانست و اظهار کرد: معلم وظیفه تربیت و تعلیم انسانهای جامعه را به عهده دارد.
وی افزود: کسانی که بتوانند رسالت جامعه بشری که همان هدایت و تعلیم انسانهاست را اجرا کنند، کاری سخت و دشوار انجام دادهاند؛ بنابراین معلمی کاری عاشقانه است و معلم جان و روح خود را برای دیگران صرف میکند.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به اینکه معلمی وقف جان است، بیان کرد: آرزوی من این بود که اگر من پاسدار نمیشدم و انقلاب پیروز نمیشد، معلم شوم؛ ولی مسیر دیگری برای ما تقدیر شد. به همین دلیل اکنون ۳۵ سال است در دانشگاههای جامع امام حسین(ع)، تهران، تربیت مدرس، علامه، خوارزمی و شهید بهشتی تدریس میکنم.
عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع) با اشاره به اینکه از سوی وزارت علوم به رتبه "استاد تمام جغرافیای سیاسی" دست یافته است، یادآور شد: سال گذشته سند راهبردی و آموزش عالی دانشگاههای نیروهای مسلح را در وزارت علوم به تصویب رساندم. همچنین در وزارت علوم مسئولیت سه کمیته علوم دفاعی امنیتی نیروهای مسلح، کمیته علوم و معارف دفاع مقدس در مقطع لیسانس و دفاع و ادبیات و هنر دفاع مقدس را بر عهده دارم. علاوه بر این کمیته مهندسی دفاع مقدس را نیز در وزارت علوم به تصویب رساندهام.
سرلشکر صفوی با اشاره به اینکه برای معرفی جهان اسلام، موسسهای را تاسیس کردهام، تاکید کرد: برای معرفی جهان اسلام، موسسه آیندهپژوهی جهان اسلام را تاسیس کردهام که در رابطه با ۵۷ کشور اسلامی تحقیق میکند. همچنین تولید ۱۰ عنوان کتاب و تالیف هفت عنوان کتاب که در دو سه ماه آینده منتشر میشود نیز بخش دیگری از فعالیتهای علمی تحقیقاتی و پژوهشی من بوده که منجر به کسب رتبه "استاد ممتاز" از سوی وزارت علوم شد.
وی با اشاره به اینکه تا بهحال ۲۱ عنوان کتاب منتشر کرده است که پنج عنوان آن جغرافیای نظامی ایران و ۸ جلد آن مربوط به جهان اسلام است، خاطرنشان کرد: اخیرا کتابی با عنوان عاقبت بهخیری منتشر کردهام که با همکاری حجتالاسلام عابدی صورت گرفته است. این کتاب در حقیقت برای این است که بدانیم چرا بعد از ۳۵ سال عدهای عاقبت بهخیر شدند و برخی دیگر نشدند.