به منظور بازدید از معدن ساغند یزد و اردکان صورت گرفت

ورود تیم بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران

ورود تیم بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران تیم بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای بازدید از معدن ساغند یزد و کارخانه تغلیظ اردکان نیمه شب گذشته وارد تهران شدند.
کد خبر: ۱۸۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۰ - 05May 2014

ورود تیم بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، تیم بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی به منظور گفتوگو با مسئولان سازمان انرژی اتمی و بازدید از معدن ساغند و کارخانه اردکان یزد، نیمه شب گذشته وارد تهران شدند.

تیم بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی به ریاست "ماسیمو آپارو" رئیس تیم بازرسان آژانس و مدیرکل پادمان منطقه B آژانس در چارچوب توافق ۷ مادهای ایران و آژانس و به منظور بازدید از معدن ساغند یزد و کارخانه تغلیظ اردکان امروز (دوشنبه) در سازمان انرژی اتمی با مسئولان پادمان این سازمان به گفتوگو خواهند نشست و روز سهشنبه نیز از معدن ساغند یزد و کارخانه تغلیظ اردکان بازدید میکنند.

تیم بازرسان آژانس، سهشنبه شب تهران را به مقصد وین ترک خواهند کرد.

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین