به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، حجتالاسلام "محمدباقر نادم" معاون پژوهشی و مطالعات راهبردی موسسه روایت سیره شهدا در گفتوگو با فارس با اشاره به فعالیت موسسه روایت سیره شهدا اظهار کرد: این موسسه با یاری شهدای والا مقام توانسته بیش از یک دهه به فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت خدمت کند و در زمینه دستاوردهای حوزه تحکیم و ترویج این فرهنگ اصیل و ناب اسلامی گام بردارد.
وی خاطرنشان کرد: معاونت پژوهش از کارها و تحقیقات عمومی به سمت کارهای تخصصی و تحقیق و پژوهش تخصصی پیش رفته است.
معاون پژوهشی و مطالعات راهبردی موسسه روایت سیره شهدا خاطرنشان کرد: موسسه سیره شهدا فعالیت در زمینه دفاع مقدس، فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت و فرهنگ جهادی را جزو ماموریتهای خود میداند.
وی با اشاره به کتاب سوژههای سخن گفت: این کتاب با هدایت و نظارت استاد ماندگاری تدوین میشود و تدوین آن با همکاری معاونت پژوهشی و به ترتیب در ایام تبلیغی از جمله محرم، فاطمیه و راهیان نور در قالب سوژههای سخن در دستور کار قرار میگیرد.
وی با اشاره به کتابخانه تخصصی شهدا گفت: بالغ بر ۱۷ هزار جلد کتاب در موضوع شهدا و ایثارگری در این کتابخانه وجود دارد که کتابشناسی آنها در دستور کار قرار گرفت تا بومیسازی روایتگری و پژوهش در حوزه دفاع مقدس صورت گیرد.
نادم خاطرنشان کرد: این امر به افراد کمک میکند تا بتوانند به تحقیق و پژوهش در استان خاص بپردازند و روایتگری در زمینه شهدای استان خاص را داشته باشند و بتوانند در آن زمینه وارد شوند.
معاون پژوهشی و مطالعات راهبردی موسسه روایت سیره شهدا ادامه داد: نزدیک به ۱۵ هزار شهید در کتابها شناسایی شده که در قالب ۱۴ آیتم محل تولد، نام شهید، نام خانوادگی، نام پدر، محل شهادت و... دستهبندی شده و در آینده به عنوان نرمافزار ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: پیشینه آموزش نیاز به کتابها، مبانی و سرفصلهای تخصصی دارد که بخش پژوهش باید آن را تامین کند.
نادم با بیان اینکه سند بالادستی به عنوان سند راهبردی معاونت پژوهش ترسیم چشمانداز اولیه و رسالتهای موسسه است، گفت: تعیین ماموریتها و سیاستهای حاکم بر معاونت پژوهش در این سند راهبردی ترسیم شده است.
وی یادآور شد: این سند راهبردی توسط شورای علمی واحد طرح و برنامه و شورای معاونان تحقیق، بررسی و تصویب شده است تا برنامههای معاونت پژوهش بر اساس آن انجام شود.