دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر جزیره کیش:

امر به معروف و نهی از منکر از پایه های امنیت اجتماعی است

دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر جزیره کیش در پنجمین نشست اعضای این ستاد، امر به معروف و نهی از منکر را از پایه‌های امنیت اجتماعی عنوان کرد.
کد خبر: ۱۸۸۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۳ - 12May 2014

امر به معروف و نهی از منکر از پایه های امنیت اجتماعی است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، "حسین دهکی"  دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر جزیره کیش در  نشستی که در محل ستاد فرماندهی انتظامی ویژه کیش برگزار شد، با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: اگر فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به طور کامل محقق شود، تمامی امور آن جامعه سامان می یابد و چیزی به نام منکر در جامعه باقی نمیماند.

وی انجام اصولی و صحیح امر به معروف و نهی از منکر در اجتماع را حائز اهمیت برشمرد و تاکید کرد: انجام این فریضه دینی باعث اجرای عدالت و قانونمداری در جامعه خواهد شد.

دهکی توجه بیش از پیش به این مسئله را خواستار شد و گفت: بی توجهی به برخی ناهنجاری ها در جامعه نباید تبدیل به یک فرهنگ شود؛ چرا که در آن صورت شاهد رشد منکرات خواهیم بود.

دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر جزیره کیش انجام اصولی و صحیح امر به معروف و نهی از منکر در اجتماع را حائز اهمیت برشمرد و تاکید کرد: انجام این فریضه دینی باعث اجرای عدالت و قانونمداری در جامعه خواهد شد.

دهکی اظهار داشت: دو مسئولیت همگانی یعنی "امر به معروف و نهی از منکر" از پایه های امنیت اجتماعی به شمار می آیند و اگر مردم به این دو وظیفه پایبند باشند جامعه روح آرامش را به خود می بیند.

وی امر به معروف و نهی از منکر را یک تکلیف الهی و وظیفه همگانی دانست و افزود: یکی از صفات ممتاز مومنان آن است امر به معروف و نهی از منکر می کنند چرا که اگر امر به معروف و نهی از منکر از جامعه ای رخت بربندد آن جامعه یک جامعه مرده و ایستا خواهد شد.
 
دهکی در ادامه رسانه های جمعی را بی بدیل ترین عامل در تبیین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر معرفی و تصریح کرد: رسانه ها با توسعه فرهنگ اسلامی در ابعاد مدنی، سیاسی، اقتصادی و دیگر ابعاد آن می توانند در نهادینه شدن این فریضه و به تبع آن کاهش وقوع بسیاری از جرایم و آسیب های اجتماعی نقش سازنده ای را ایفاء نمایند.

دبیر ستاد احیاء کیش با بیان اینکه احیای امر به معروف و نهی از منکر مرز شغلی نمی شناسد و بر همگان واجب است این فریضه را در جامعه ساری و جاری کنند، اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر در اصلاح امور، نقشی پایه ای دارد و بقاء عزت و اعتبار دین به آن وابسته است و ترک آن موجب فساد و زوال امور است.

دهکی با اشاره به اینکه دشمن در جنگ سخت نمی تواند با ایران اسلامی مقابله نماید گفت:دشمن به خوبی ارزش های اعتقادی ما را شناخته و تلاش میکند این ارزش ها را از بین ببرد و مادی گرایی را در خانواده ها نهادینه کند.

این مقام مسئول در ستاد احیاء جزیره کیش، در ادامه روشنگری های رهبر معظم انقلاب را، راه مقابله با تهدیدات دشمنان در جنگ نرم دانست و خاطرنشان کرد :مقام معظم رهبری مانند چراغی، راه درست را برای ما روشن کرده اند. حال باید دیدکه ما چقدر از رهنمود های ایشان بهره خواهیم برد.

دهکی داشتن بصیرت و احساس مسئولیت را لازمه انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر عنوان و تصریح کرد: اگر جایی که باید انزجار قلبی ، زبانی و برخورد لازم با فرد انجام دهنده منکر نشود باعث اشاعه آن خواهد شد.

وی با بیان اینکه مقوله امر به معروف و نهی از منکر مرز سنی و شغلی نمی شناسد به بیان حدیثی پرداخت و اضافه کرد: در حدیث شریفی آمده ، تمام خوبی ها در برابر جهاد در راه خدا مانند قطره ای است نسبت به دریا و جهاد در راه خدا در مقابل امر به معروف و نهی از منکر مانند قطره ای در برابر دریاست.

دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر جزیره کیش در پایان سخنان خود امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه هر فرد در جامعه اسلامی دانست و عنوان کرد:هر کس به اندازه مسئولیت خودش باید تلاش کند و در جامعه امر به معروف و نهی از منکر را به اجرا در آورد و وظیفه خود را بر دوش دیگران نگذاشته و اگر همه وظیفه خودشان را به درستی انجام دهند، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد.
نظر شما
پربیننده ها